jesteśmy fabryki bezpośrednio zapisać. hurtownie i drop shipping są zarówno mile widziane! oferujemy cenę hurtową dla masowego rozkazu. We będzie oferować zniżki lub darmowa wysyłka DHL, więcej zamówień, większe zniżki dostaniesz. dla drop shipping zamówienie, możemy wysłać towar do swoich klientów bezpośrednio i nie pozostawi informacji na temat nas. czy są jakieś kapelusze, który chcesz kupić ale nie można znaleźć w naszym sklepie, możesz skontaktować się z nas. 100% Brand New pozycja Nazwa: moda repper tata kapelusz rozmiar: rozmiar dla dorosłych, fit 56-60 cm obwód Głowy kolory: czarny, biały materiał: bawełna okazja: na co dzień waga: 120g Logo Technika: haft pakunek zawiera: pakiet z workiem bańki powietrza

Tagi: Tanie: Które w prysznic Unstructured Haftowane złamane sercu Tata Kapelusz Heartbreak markowe czapka z daszkiem kobiety mężczyźni snapback trucker cap, wysokiej jakości Które w prysznic Unstructured Haftowane złamane sercu Tata Kapelusz Heartbreak markowe czapka z daszkiem kobiety mężczyźni snapback trucker cap, dostawcy Czapki baseballowe z Chin
Rozmiar przesyłki 22cm x 12cm x 6cm (8.66in x 4.72in x 2.36in)
Typ artykułu Czapki z daszkiem
Nazwa działu Dorosłych
Płeć Unisex
Rozmiar kapelusza Jeden rozmiar
Styl Na co dzień
Materiał Bawełna
Nazwa marki Which in shower
Rodzaj taśmy Regulowany
Typ wzoru Cartoon
Numer modelu Sug070923-5

Standardowy rozmiar: 7 1/4 około 58 cm Nie jest adjutable pas za powrót kapelusz. To może dostosować rozmiar Zaproponował wykorzystanie tłum: Obwód głowy 56-60 cm Minimalna wartość Obwód głowy: 53 cm Maksymalna wartość obwód Głowy: 61 cm Brzegi: około 7.5 cm Na Długość F Abric: około 16 cm Głębokość kapelusz: około 11 cm UWAGA: Rozmiar

betaling 1) Stowarzyszenieosa.org ondersteunt Visa, MasterCard, Pinpas Maestro, pl overschrijving poprzez banken. om meer leren ponad betaalmethoden op Stowarzyszenieosa.org, raadpleeg http://help.Stowarzyszenieosa.org/payment_faq.html. 2) Gelieve betaling binnen 3 dagen van uw bestelling als mogelijk. zullen We gewoon de goederen u volgens het adres schreef dat u w Stowarzyszenieosa.org, als je