633524856030112 Lalki, muzyka, model zalecane

Tagi: Tanie: 30 sztuk/partia Cartoon piękne owoce plasterki Miękkie ceramiczne płatki symulacji Zabawki rodzinne Zabawki Gotowanie gry w kuchni, wysokiej jakości 30 sztuk/partia Cartoon piękne owoce plasterki Miękkie ceramiczne płatki symulacji Zabawki rodzinne Zabawki Gotowanie gry w kuchni, dostawcy Akcesoria dla lalek z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ artykułu Akcesoria dla lalek
Wymiary 1CM-1.5CM
Nazwa marki Jsuny
Mfg numerem serii Styl życia
Ostrzeżenie very small,do not eat
Płeć Unisex
Typ Akcesoria
Formularz 1/12
Materiał Ceramiki
Numer modelu JS-15-1
Bjd/sd atrybut Akcesoria
Texture of material Soft ceramic piece
size 1cm-1.5cm
Sale 30PCS/LOT
colour random

100 sztuk 10-20mm Wiggly Googly Oczy samoprzylepne Scrapbooking Rzemiosła Dla Lalki Zabawki 100% nowy i wysokiej jakości Cechy: Trwałe i praktyczne Idealne do podejmowania ręcznie, bardzo wygodny w użyciu Podkładki może zapobiec oczy z lalki Dać swoje piękne lalki mają nowe oczy Nadaje się do wielu rodzajów puppets, jak lalki, Misia, pluszowe zwierzęta,

Brand new i wysokiej jakości. Każdy zestaw zawiera 100 sztuk oczy. Istnieje 9 rozmiary do wyboru (6mm, 8mm, 9mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm). Materiał: Plastik Kolor: Czarny Średnica: 0.6 cm-2 cm/0.24 -0.79 Uwaga: * Instrukcja pomiar, proszę pozwolić 0.1 cm błąd. * Prawdziwy kolor elementu może być nieco inny od tego na zdjęciach przedstawionych na stronie

Porady: wzór w oczach jest wykonany z albumu papieru. I oczy mają uchwyt, łatwo zainstalować. Cieszyć się na zakupy! Lalka oczy Bjd oczy dla BJD lalki zabawki sd gałki ocznej dla 1/3 1/4 1/6 8mm 14mm 16mm 18mm 20mm oczy akrylowe dla lalek Ten gałki ocznej jest dla 1/3, 1/4, 1/6, 1/8 bjd lalki. (można zależy od własne lalki) Tylko dla odniesienia: Materiał : Akryl