YOKPN 5 Pairs Gruby Krzyż Sztuczne Rzęsy Ręcznie Etap Makijaż Sztuczne Rzęsy Naturalne Wielkie Oczy Długie Rzęsy Rozszerzenie Narzędzia specyfikacja: styl: Moda długość: 1-1.5 cm ilość: 1 Opakowanie 5 Par materiał: Włosy Syntetyczne jak korzystać -dokładnie usunąć rzęsy od przypadku pęsetą -porównaj sztuczne rzęsy z oczu długość linii, przyciąć do odpowiedniej długości i szerokości -dodaj klej wzdłuż nasady rzęs fałszywe z wacikiem -przytrzymaj rzęs na korzeń swoje naturalne rzęsy z ciśnienia w razie potrzeby, zastosować cień do oczu lub eyeliner, aby twoje linii oczu wyglądają bardziej naturalnie Zawartość opakowania: 5 Par Sztuczne Rzęsy (Styl jak Obrazek)

Tagi: Tanie: YOKPN 5 Pairs Gruby Krzyż Sztuczne Rzęsy Ręcznie Etap Makijaż Sztuczne Rzęsy Naturalne Wielkie Oczy Długie Rzęsy Rozszerzenie Narzędzia, wysokiej jakości YOKPN 5 Pairs Gruby Krzyż Sztuczne Rzęsy Ręcznie Etap Makijaż Sztuczne Rzęsy Naturalne Wielkie Oczy Długie Rzęsy Rozszerzenie Narzędzia, dostawcy Sztuczne rzęsy z Chin
Typ jednostki lot (5 Para/lot)
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Długość 1 Box 5 Pairs
Typ artykułu Fałszywe rzęs
Fałszywe eyelashe typu Pełna strip lashes
Sztuczne rzęsy styl Grube
Nazwa marki YOKPN
Rozmiar 1 Box
Fałszywe rzęs craft Hand made
Fałszywe eyelashe długość 1 cm-1.5 cm
Sztuczne rzęsy terrier Plastikowe bawełna łodyga
Numer modelu EY51394
Ilość 5 Pairs
Materiał fałszywe rzęs Włosy syntetyczne
Packaging OPP Bag+5 Pairs Fake Lashes
Color Black
Origin Qingdao China
Feature Thick False Eyelashes
Type False Eyelashes
Function Handmade Makeup Extension Tools
Used With Stage Makeup/Party/Maquiagens/Modeling/Ballet
Style Thick Cross Full Strip Lashes

HB0016843 specyfikacja: Brand new typ: Fałszywe Rzęs materiał: sztuczne włókna kolor: Czarny ilość: 10 Pairs aby twoje oczy jasne i atrakcyjne dla partii i codziennego użytku, dopasować swój przyczynowego i partii makijażu proste w obsłudze i wygodne w noszeniu może być używany wiele razy, jeśli są one używane i usuwane prawidłowo. instrukcja

10 pair 3D Norek Rzęsy dla Budynku Natural Długi Rozszerzenie Fałszywe Rzęs Handmade Sztuczne Rzęsy Profesjonalny Makijaż Narzędzia -100% Brand new -Kolor: Czarny -Aby twoje oczy jasne i atrakcyjne -Dla partii i codziennego użytku -Może być usunięte przez usuwania makijażu oczu -Proste w użyciu i wygodne w noszeniu -Dopasować swój przyczynowe i partii makijażu -Może

Opis: Naturalny ręcznie rzęsy To jest wielokrotnego użytku jeśli usunięte prawidłowo, bardzo łatwy w użyciu. Wyglądają prawdziwe i naturalne, czuć się komfortowo. Weightless, na stałe zakręcony Fascynujące rzęsy i najlepsze dla party! Może być używany wiele razy, jeśli są one używane i usuwane prawidłowo. Bardziej wygodne i piękne! Miękkie rzęs i Miękki

YZQINELL rzęs suszarka mini dmuchawa powietrzna dla przedłużenie rzęs suchy klej narzędzia dmuchanie balonów pyłu piłka czyszczenia narzędzia do makijazu Cechy produktu: 1. przedłużanie rzęs dmuchawy, dmuchawy jest używany, aby delikatnie usunąć kurz i erase smugi od delikatne sprzęt bez pozostawiania pozostałości. Idealny do czyszczenia lustrzanek cyfrowych, SLR, obiektyw aparatu