24 sztuk Make Up Cosmetic Uroda Pani Trójkąt Fundacja Gąbka Proszku Twarzy Puff

Gładka i miękka gąbka do stosowania suche/mokre twarzy proszku lub fundacja. Działa szczególnie dobrze do trudno dostępnych miejscach, aby ustawić makijaż i stworzyć flawless finish. Można czyścić wodą z łagodnym detergentem i wody, a następnie pozostawić do wyschnięcia przed ponownego użycia. Mokre puff proszku: to jest działania na fundamencie make-up.You może rozprzestrzeniać fundacja make-up w dowolnym miejscu z twarzy. Tarcza puff proszku: można farby wykończenia proszku proszku na sucho i na twarzy delikatnie, w jakiś czas, To jest dobry w utrzymanie się kosmetyczne. Materiał: Miękkiej Gąbki, Mikro-struktury włókien, NATURALNE 100% Rozmiar: Około 1.77 cal szerokości, Około 0.98 cal grube Ilość: 1 zestaw (24 sztuk) Pakiet W Tym: 1x24 sztuk Face Powder Puff

Tagi: Tanie: 24 sztuk Make Up Cosmetic Uroda Pani Trójkąt Fundacja Gąbka Proszku Twarzy Puff, wysokiej jakości 24 sztuk Make Up Cosmetic Uroda Pani Trójkąt Fundacja Gąbka Proszku Twarzy Puff, dostawcy Gąbki kosmetyczne z Chin
Typ jednostki Zestaw
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Typ artykułu Kosmetyczne puff
Rozmiar Sponge Powder Facial Puff
Nazwa marki HUAMIANLI
Numer modelu Face Powder Puff
Ilość 24PCS
Materiał Sponge Powder Facial Puff
Item Type Cosmetic Puff
Package Size 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

24 sztuk Make Up Cosmetic Uroda Pani Trójkąt Fundacja Gąbka Proszku Twarzy Puff

Cechy: 1, wysokie elastyczne, wygodne dla skóry, nie odkształca. 2, suchej i mokrej mogą korzystać. 3. szybkie make-up narzędzi 4, nowicjuszy można go używać swobodnie. Dane techniczne: Waga: 8.4g Kolor: kolor tęczy Kształt: gurda kształt/kształt kropli wody Materiał: gąbki Rozmiar produktu: około 60*40*40mm/2.36*1.57*1.57 Instrukcje: Końcówki

100% Gwiazda Gorąco Blender silikonowa gąbka puszek do makijażu Dla Cieczy Fundacja Krem BB niezbędne kosmetyki Funkcja: 100% Nowy i wysokiej jakości 100% Nowy i wysokiej jakości Uniwersalny użytkowania, Idealny do makijażu działa. Top z puff: garnitur dla rogu nos, usta, oczy ect małe miejsce. Dole puff: garnitur dla twarzy, szef ect. Materiał: Silikon gąbki Rozmiar:

Cechy: 100% Nowy i Wysokiej jakości Daje bezbłędną fundacja zastosowanie każdy czas. Gąbka do makijażu, stosuje się go jak Pro Nie smugi i nie obszary o zbyt wiele makijaż lub zbyt mało. Jeśli stosowany codziennie, zalecamy mycia gąbki raz w tygodniu z łagodnym cleanser. Szampon dla dzieci lub wszelkie niska mydło będzie działać. Spłukać dobrze i wyschnięcia.

Funkcja: 1.100% naturalne, produkowany od naturalne konjac roślin mąka bez podrażniona pierwiastków chemicznych 2. ten produkt jest sucha, szybki zmiękczonej po w wodzie, nadaje się do każdej skóry wrażliwej. 3. to może głęboko oczyścić pory na twarzy, i delikatnie wytrzeć out wieku keratyny w warstwy rogowej Typ artykułu: Kosmetyczne Puff Zastosowanie: Do Czyszczenia