MAANGE makijaż Remover ręcznik oczyszczanie twarzy tkaniny klocki pluszowe puff moda nowy
Funkcja:
Wystarczy dodać wody, aby ten magia makijaż remover ręcznik, wytrzeć dala makijaż, brud i olej w ciągu kilku sekund. Pozostawia skórę jasne.
Naturalne, żadne chemikalia, i można prać w pralce. Delikatne, ale skuteczne.
Ręcznik oczyszczająca, dobrze działa dla wszystkich typów skóry, w tym skóry wrażliwej i delikatne okolicy oczu
To może być twarzy usuwania makijażu, usuwania makijażu oczu, fundacja prosty makijaż Remover itp.

Tagi: Tanie: MAANGE Pro uroda makijaż twarzy oczu oczyszczająca Puff leniwy mikrofibry kosmetyczne Remover Pads fundacja pluszowe Puff Drop ship # T, wysokiej jakości MAANGE Pro uroda makijaż twarzy oczu oczyszczająca Puff leniwy mikrofibry kosmetyczne Remover Pads fundacja pluszowe Puff Drop ship # T, dostawcy Gąbki kosmetyczne z Chin
Rozmiar przesyłki 5cm x 1cm x 1cm (1.97in x 0.39in x 0.39in)
Typ artykułu Kosmetyczne puff
Ilość 1PCS
Rozmiar approx
Numer modelu MGA5709
Materiał Latex

Cechy: 1, wysokie elastyczne, wygodne dla skóry, nie odkształca. 2, suchej i mokrej mogą korzystać. 3. szybkie make-up narzędzi 4, nowicjuszy można go używać swobodnie. Dane techniczne: Waga: 8.4g Kolor: kolor tęczy Kształt: gurda kształt/kształt kropli wody Materiał: gąbki Rozmiar produktu: około 60*40*40mm/2.36*1.57*1.57 Instrukcje: Końcówki

100% Gwiazda Gorąco Blender silikonowa gąbka puszek do makijażu Dla Cieczy Fundacja Krem BB niezbędne kosmetyki Funkcja: 100% Nowy i wysokiej jakości 100% Nowy i wysokiej jakości Uniwersalny użytkowania, Idealny do makijażu działa. Top z puff: garnitur dla rogu nos, usta, oczy ect małe miejsce. Dole puff: garnitur dla twarzy, szef ect. Materiał: Silikon gąbki Rozmiar:

Cechy: 100% Nowy i Wysokiej jakości Daje bezbłędną fundacja zastosowanie każdy czas. Gąbka do makijażu, stosuje się go jak Pro Nie smugi i nie obszary o zbyt wiele makijaż lub zbyt mało. Jeśli stosowany codziennie, zalecamy mycia gąbki raz w tygodniu z łagodnym cleanser. Szampon dla dzieci lub wszelkie niska mydło będzie działać. Spłukać dobrze i wyschnięcia.

Funkcja: 1.100% naturalne, produkowany od naturalne konjac roślin mąka bez podrażniona pierwiastków chemicznych 2. ten produkt jest sucha, szybki zmiękczonej po w wodzie, nadaje się do każdej skóry wrażliwej. 3. to może głęboko oczyścić pory na twarzy, i delikatnie wytrzeć out wieku keratyny w warstwy rogowej Typ artykułu: Kosmetyczne Puff Zastosowanie: Do Czyszczenia