10 par Nowe Mody Uroczy Grube długie sztuczne rzęsy Fałszywe Eye Lashes Obszernych Makijaż YF2017 Opis: Brand new i wysokiej jakości
10 par grube sztuczne rzęsy
Materiał: włókno
Łatwy w użyciu, można dokonać oczy jasne i atrakcyjne
Nadaje się do codziennego lub partii makijażu
Mogą być usunięte przez usuwania makijażu oczu
Może być użyte ponownie, gdy stosowane z opieki
Klej nie jest wliczony w cenę
Kierunki Użytkowania:
Dokładnie usunąć rzęsy z przypadku pęsetą
Porównaj sztuczne rzęsy z linii oczu długość, wykończenia do odpowiedniej długości i szerokości

Tagi: Tanie: 10 par Nowe Mody Uroczy Grube długie sztuczne rzęsy Fałszywe Eye Lashes Obszernych Makijaż, wysokiej jakości 10 par Nowe Mody Uroczy Grube długie sztuczne rzęsy Fałszywe Eye Lashes Obszernych Makijaż, dostawcy Sztuczne rzęsy z Chin
Rozmiar przesyłki 4cm x 2cm x 3cm (1.57in x 0.79in x 1.18in)
Typ artykułu Fałszywe rzęs
Fałszywe eyelashe typu Pełna strip lashes
Sztuczne rzęsy styl Grube
Materiał fałszywe rzęs Bawełny wynika z tworzywa sztucznego
Ilość 10Pairs
Fałszywe eyelashe długość 0.5-1 cm
Nazwa marki Y&W&F
Fałszywe rzęs craft Semi-hand made
Sztuczne rzęsy terrier Plastikowe bawełna łodyga
Numer modelu False Eyelashes
Rozmiar as shown
Material fiber

HB0016843 specyfikacja: Brand new typ: Fałszywe Rzęs materiał: sztuczne włókna kolor: Czarny ilość: 10 Pairs aby twoje oczy jasne i atrakcyjne dla partii i codziennego użytku, dopasować swój przyczynowego i partii makijażu proste w obsłudze i wygodne w noszeniu może być używany wiele razy, jeśli są one używane i usuwane prawidłowo. instrukcja

1 Box Akryl Słodkie Bowknot Fałszywe Rzęs pudełko do przechowywania Etui Z 3 Pairs Oczu Rzęsy Klej Mini Pęseta Makijaż Narzędzia Różowy Uwaga: Drodzy kupujący, Ze Względu Na efekt oświetlenia, jasności monitora, pomiar ręczny i itp, nie może być pewne niewielkie różnice w kolorze i wielkości pomiędzy zdjęcie i rzeczywistej pozycji. Szczerą nadzieję, że można zrozumieć! Mamy

YZQINELL rzęs suszarka mini dmuchawa powietrzna dla przedłużenie rzęs suchy klej narzędzia dmuchanie balonów pyłu piłka czyszczenia narzędzia do makijazu Cechy produktu: 1. przedłużanie rzęs dmuchawy, dmuchawy jest używany, aby delikatnie usunąć kurz i erase smugi od delikatne sprzęt bez pozostawiania pozostałości. Idealny do czyszczenia lustrzanek cyfrowych, SLR, obiektyw aparatu

dane techniczne: Handmade naturalne miękkie długie grube sztuczne rzęsy. aby twoje oczy jasne i atrakcyjne. wyglądają prawdziwe i naturalne, czuć się komfortowo. wygodne w noszeniu i wielokrotnego użytku. bardzo miękkie rzęsy i wygodne w noszeniu i jedwabista. instrukcja: dokładnie usunąć rzęsy z etui. porównaj sztuczne rzęsy z oczu linie i przyciąć do odpowiedniej