60 Pcs indywidualne przedłużanie rzęs 0.07mm C Curl 8 10 12mm naturalne miękkie Eye Lashes 1 Box rosyjski tom fałszywe sztuczne rzęsy
Opis: Nazwa: indywidualne lashes Typ: fałszywe rzęs Długość: 8mm 10mm 12mm Grubość: 0.07mm Curl: C Curl szczepienia rzęs rozszerzenie Kolor: czarny Styl: naturalne Okazje: codzienne życie, Party, biura, klub, bal, itp. Funkcja: Łatwe do szczepienia, budynku bezpośrednio Lekkie, wygodne do noszenia C curl, sprawi, że oko większy i uroczy Grube rzęsy, więcej 3D efekt Bardzo miękkie i wygodne do noszenia. Mogą być usunięte przez usuwania makijażu oczu. Może być użyte ponownie, gdy stosowane z opieki. Pakiet zawiera: 60 części/partia indywidualne rzęsy Uwagi: Ze względu na światło i ustawienia ekranu różnica, rzecz jest kolor może być nieco inny od tego na zdjęciach. Kupujący pokaż Kliknij zdjęcie, aby kupić, jeśli ci się spodoba

Tagi: Tanie: 60 Pcs indywidualne przedłużanie rzęs 0.07mm C Curl 8 10 12mm naturalne indywidualne Lashes 1 Box rosyjski głośności fałszywe sztuczne rzęsy, wysokiej jakości 60 Pcs indywidualne przedłużanie rzęs 0.07mm C Curl 8 10 12mm naturalne indywidualne Lashes 1 Box rosyjski głośności fałszywe sztuczne rzęsy, dostawcy Sztuczne rzęsy z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 7cm x 2cm (3.94in x 2.76in x 0.79in)
Curl C
Feature25 extension lashes
Feature26 mink individual lashes false eyelashes volume
Feature27 individual eyelashes mink

HB0016843 specyfikacja: Brand new typ: Fałszywe Rzęs materiał: sztuczne włókna kolor: Czarny ilość: 10 Pairs aby twoje oczy jasne i atrakcyjne dla partii i codziennego użytku, dopasować swój przyczynowego i partii makijażu proste w obsłudze i wygodne w noszeniu może być używany wiele razy, jeśli są one używane i usuwane prawidłowo. instrukcja

jeśli Podoba Ci Się Ten Przedmiot, Proszę Dodać Go Do Listy Życzeń , jeśli Podoba Ci Się Nasz Sklep, Proszę Dodać Go Do Listy Magazynu . dostaniesz więcej zniżki jeśli umieścisz kolejności od Sklepu Stowarzyszenieosa.org. Zapewniamy Zamówienie Zbiorcze i Małą Hurtownię Więcej Rabat, jeśli Masz Jakiekolwiek Pytania, Prosimy O Kontakt Z Nami dziękuję bardzo!!! 6D