Cechy:
Stylowe kosz projektu puff uchwyt
Wysokiej jakości materiał: trwała do użytku.
Idealne do suszenia/wyświetlacz puszek do makijażu
Nadaje się do salonu i użytku domowego.
Dane techniczne:
Pozycja: puszek do makijażu uchwyt
Kolor: Rose złota
Rozmiar: ok. 54X55mm/2.13 X 2.17in. (D * H)
Pedestal kształt: okrągły, trójkąt, kwadrat
1 X puszek do makijażu uchwyt

Tagi: Tanie: 1 PC 3 kolory makijaż gąbka posiadacze kosmetyczne Puff stojak gurda kształt gąbki jaj uchwyt do suszenia uchwyt puszek do makijażu wsparcie, wysokiej jakości 1 PC 3 kolory makijaż gąbka posiadacze kosmetyczne Puff stojak gurda kształt gąbki jaj uchwyt do suszenia uchwyt puszek do makijażu wsparcie, dostawcy Gąbki kosmetyczne z Chin
Rozmiar przesyłki 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Typ artykułu Kosmetyczne puff
Nazwa marki Qyf
Numer modelu Makeup Puff Holder
Materiał Makeup Puff Holder
Rozmiar Approx. 54 X 55mm/2.13 X 2.17in. (D*H)
Ilość 1 * Makeup Puff Holder
Item Type Cosmetic Puff
Unit Type piece
Package Weight 0.06kg (0.13lb.)
Package Size 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)

Cechy: 1, wysokie elastyczne, wygodne dla skóry, nie odkształca. 2, suchej i mokrej mogą korzystać. 3. szybkie make-up narzędzi 4, nowicjuszy można go używać swobodnie. Dane techniczne: Waga: 8.4g Kolor: kolor tęczy Kształt: gurda kształt/kształt kropli wody Materiał: gąbki Rozmiar produktu: około 60*40*40mm/2.36*1.57*1.57 Instrukcje: Końcówki

100% Gwiazda Gorąco Blender silikonowa gąbka puszek do makijażu Dla Cieczy Fundacja Krem BB niezbędne kosmetyki Funkcja: 100% Nowy i wysokiej jakości 100% Nowy i wysokiej jakości Uniwersalny użytkowania, Idealny do makijażu działa. Top z puff: garnitur dla rogu nos, usta, oczy ect małe miejsce. Dole puff: garnitur dla twarzy, szef ect. Materiał: Silikon gąbki Rozmiar:

Cechy: 100% Nowy i Wysokiej jakości Daje bezbłędną fundacja zastosowanie każdy czas. Gąbka do makijażu, stosuje się go jak Pro Nie smugi i nie obszary o zbyt wiele makijaż lub zbyt mało. Jeśli stosowany codziennie, zalecamy mycia gąbki raz w tygodniu z łagodnym cleanser. Szampon dla dzieci lub wszelkie niska mydło będzie działać. Spłukać dobrze i wyschnięcia.

Funkcja: 1.100% naturalne, produkowany od naturalne konjac roślin mąka bez podrażniona pierwiastków chemicznych 2. ten produkt jest sucha, szybki zmiękczonej po w wodzie, nadaje się do każdej skóry wrażliwej. 3. to może głęboko oczyścić pory na twarzy, i delikatnie wytrzeć out wieku keratyny w warstwy rogowej Typ artykułu: Kosmetyczne Puff Zastosowanie: Do Czyszczenia