Opis:
100% Brand new Wysokiej jakości.
Wybroczyny wody jest silny.
Łatwe do podjęcia
Łatwe do mycia
Miękkie i wygodne
Może zastąpić ręcznik do mycia twarzy (dzieci mogą również użyć go),
Może usunąć brud i tłuszcz w skóry, aby skóra czysta i gładka.
Pomóc martwicy cutie spaść
Promować krążenie krwi
Pod odpowiednie tarcia będzie osiągnąć efekt masażu,

Tagi: Tanie: 10/1 sztuk 3 rodzaje Jeden Raz Do Czyszczenia Twarzy Masaż Makijaż Remover Gąbka Głębokie Czyszczenia Mycia Twarzy Czyste Bawełniane dropship, wysokiej jakości 10/1 sztuk 3 rodzaje Jeden Raz Do Czyszczenia Twarzy Masaż Makijaż Remover Gąbka Głębokie Czyszczenia Mycia Twarzy Czyste Bawełniane dropship, dostawcy Gąbki kosmetyczne z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Nazwa marki ELECOOL
Numer modelu MZ84333
Materiał PVA
Rozmiar 5*5cm/6.5*6.5cm
Ilość 10pcs
Typ artykułu Kosmetyczne puff
Color white

Cechy: 1, wysokie elastyczne, wygodne dla skóry, nie odkształca. 2, suchej i mokrej mogą korzystać. 3. szybkie make-up narzędzi 4, nowicjuszy można go używać swobodnie. Dane techniczne: Waga: 8.4g Kolor: kolor tęczy Kształt: gurda kształt/kształt kropli wody Materiał: gąbki Rozmiar produktu: około 60*40*40mm/2.36*1.57*1.57 Instrukcje: Końcówki

100% Gwiazda Gorąco Blender silikonowa gąbka puszek do makijażu Dla Cieczy Fundacja Krem BB niezbędne kosmetyki Funkcja: 100% Nowy i wysokiej jakości 100% Nowy i wysokiej jakości Uniwersalny użytkowania, Idealny do makijażu działa. Top z puff: garnitur dla rogu nos, usta, oczy ect małe miejsce. Dole puff: garnitur dla twarzy, szef ect. Materiał: Silikon gąbki Rozmiar:

Cechy: 100% Nowy i Wysokiej jakości Daje bezbłędną fundacja zastosowanie każdy czas. Gąbka do makijażu, stosuje się go jak Pro Nie smugi i nie obszary o zbyt wiele makijaż lub zbyt mało. Jeśli stosowany codziennie, zalecamy mycia gąbki raz w tygodniu z łagodnym cleanser. Szampon dla dzieci lub wszelkie niska mydło będzie działać. Spłukać dobrze i wyschnięcia.

Funkcja: 1.100% naturalne, produkowany od naturalne konjac roślin mąka bez podrażniona pierwiastków chemicznych 2. ten produkt jest sucha, szybki zmiękczonej po w wodzie, nadaje się do każdej skóry wrażliwej. 3. to może głęboko oczyścić pory na twarzy, i delikatnie wytrzeć out wieku keratyny w warstwy rogowej Typ artykułu: Kosmetyczne Puff Zastosowanie: Do Czyszczenia