Tagi: Tanie: 4 casse/lot 0.10mm grubość Salon rzęsy fałszywe czarne rzęsy do przedłużania taca chłostać 9/11/13/ 15mm, wysokiej jakości 4 casse/lot 0.10mm grubość Salon rzęsy fałszywe czarne rzęsy do przedłużania taca chłostać 9/11/13/ 15mm, dostawcy Sztuczne rzęsy z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Curl J/B/C/D
Grubość 0.10mm
Długość 8mm 10mm 12mm 14mm, 9mm 11mm 13mm 15mm, 8mmx4trays, 9mmx4trays, 10mmx4trays, 11mmx4trays, 12mmx4trays, 13mmx4trays, 14mmx4trays, 15mmx4trays, mix x4trays
Typ artykułu Fałszywe rzęs
Sztuczne rzęsy terrier Inne
Ilość 4pcs/lot
Fałszywe eyelashe typu Inne sztuczne rzęsy
Fałszywe rzęs craft Hand made
Fałszywe eyelashe długość 1 cm-1.5 cm
Rozmiar 16rows/pc
Sztuczne rzęsy styl Naturalne długie
Materiał fałszywe rzęs Włosy syntetyczne
Numer modelu Miss La Mode
Nazwa marki MISSLAMODE
Length 7/8/9/10/11/12/13/14/15/Mix
Diameter 0.10mm
Quantity 4pcs/lot
Material PBT/Synthetic fiber
Craft 100% handmade

HB0016843 specyfikacja: Brand new typ: Fałszywe Rzęs materiał: sztuczne włókna kolor: Czarny ilość: 10 Pairs aby twoje oczy jasne i atrakcyjne dla partii i codziennego użytku, dopasować swój przyczynowego i partii makijażu proste w obsłudze i wygodne w noszeniu może być używany wiele razy, jeśli są one używane i usuwane prawidłowo. instrukcja

jeśli Podoba Ci Się Ten Przedmiot, Proszę Dodać Go Do Listy Życzeń , jeśli Podoba Ci Się Nasz Sklep, Proszę Dodać Go Do Listy Magazynu . dostaniesz więcej zniżki jeśli umieścisz kolejności od Sklepu Stowarzyszenieosa.org. Zapewniamy Zamówienie Zbiorcze i Małą Hurtownię Więcej Rabat, jeśli Masz Jakiekolwiek Pytania, Prosimy O Kontakt Z Nami dziękuję bardzo!!! 6D

A03 Czarny Naturalne Sztuczne Rzęsy 3D Norek Rzęsy Grube Głośności Długie Miękkie Fałszywy Eye Lashes Przedłużanie Cilios Maquiagem HP1230 Szanowni państwo, to wsparcie privitae usługi etykiety, minimalna ilość to 50 sztuk, więcej szczegółów pls o kontakt.