mieszane Kolory Owalne Okrągły Kształt Drewniane Mateial Spacer Koraliki Do tworzenia Biżuterii DIY 5x6mm 1000 sztuk 8x6mm 500 sztuk
Przypominamy: 1) różnicy Ze Względu na światło i na ekranie, rzecz jest kolor może się nieznacznie różnić od tego na zdjęciach. 2) Rozmiar może być 1-3mm błąd ze względu na ręczne działania. 3) logistyka każdego kraju jest inna. jeśli nie otrzyma go przez długi czas, prosimy o kontakt z nami.
wysyłka:
gdy złożysz orde, wybierz sposób wysyłki i opłacić zamówienie w tym opłatę transportową. Usually my wll wysyłać rzeczy w ciągu 5 dni po zaksięgowaniu płatności zakończone.

Tagi: Tanie: Mieszane Kolory Owalne Okrągły Kształt Drewniane Mateial Spacer Koraliki Do tworzenia Biżuterii DIY 5x6mm 1000 sztuk 8x6mm 500 sztuk, wysokiej jakości Mieszane Kolory Owalne Okrągły Kształt Drewniane Mateial Spacer Koraliki Do tworzenia Biżuterii DIY 5x6mm 1000 sztuk 8x6mm 500 sztuk, dostawcy Koraliki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 20cm x 5cm (3.94in x 7.87in x 1.97in)
Pozycja średnicy 5x6mm 1000pcs, 8x6mm 500pcs
Grzywny lub mody Moda