opis:
1. The koraliki rozmiar jest około 10mm, średnica otworu 1.2mm
2. cena jest dla 1 ciąg
10 mm 1 ciąg około 80 sztuk

Tagi: Tanie: (80 części/partia) 10mm Szklane Koraliki Jasny i Ciemny Kolor Fioletowy Czechy Koraliki do produkcji biżuterii Sprzedaż Hurtowa, wysokiej jakości (80 części/partia) 10mm Szklane Koraliki Jasny i Ciemny Kolor Fioletowy Czechy Koraliki do produkcji biżuterii Sprzedaż Hurtowa, dostawcy Koraliki z Chin
Rozmiar przesyłki 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Koraliki
Materiał Szkło
Średnica zewnętrzna 10mm
Pozycja średnicy 10mm
Pozycja kształt Okrągły kształt
Pozycja waga 0.1
Numer modelu JC0438
Nazwa marki Akusesari
color Double Violet
is_customized Yes

1. About China Post Zwyczajnego Small Packet Plus. Sposobu Wysyłki może pomóc zaoszczędzić twój Wysyłki Opłaty około 2 dolarów (pod 4.99 dolarów zamówienia), tylko jeden różne: chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus będzie nie śledzenia informtaion, należy wiedzieć, i zrozumieć. 2. o: Chiny Post Registered Air Mail, Ten Wysyłka nie Śledzenie Informacji, Być Może Trzeba Zapłacić

darmowa dostawa! 3 ~ 8mm Piękne Naturalne Turkus Wolność Macadam Luźne Koraliki 34 materiał/Colore: turkusowy/patrz Zdjęcie rozmiar/Kształt: 3 ~ 8mm/patrz Zdjęcie ilość: 34 Kod produktu: mac85

Darmowa wysyłka! 50 PCs kwiat Carrved przekładki kule 7*5mm Materiał: Metaliczny cynk stopu (ołowiu i niklu) Rozmiar Ok: 7mm * 5mm Wielkość otworu: 3.7mm grubość: 5mm Konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal Kolor Nie błyszczące srebrny tone (nudny srebrny tone) Ilość Dostaniesz 50 tej pozycji po cenie katalogowej Nr części. B00792 Uwaga. O nas Podróż