proszę zwrócić uwagę: 1. towar zostanie wysłany przez chiny Post Registered Air Mail swobodnie jeśli kwota ponad 7 dolarów. 2. Jeśli kwota zamówienia poniżej $7, towar zostanie wysłane za pośrednictwem chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus swobodnie. 3. Jeśli kwota zamówienia więcej niż 150 dolarów, bezpłatne ekspresowe. 4. Im więcej ilość zamawiania, wyższy rabat dostaniesz. poniżej znajduje się czas dostawy dla pakietu: chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus ---- 16-60 dni roboczych chiny Post Registered Air Mail -- 10-45 dni roboczych E-pakiet ów --- 5-25 dni roboczych EMS---5-12 dni roboczych DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 dni roboczych

Tagi: Tanie: Nowość!! Dia 4 12mm Otwór 1mm 32 95 sztuk/worek Naturalny Biały Kamień Koraliki Dla DIY Bransoletka Naszyjnik Tworzenia Biżuterii, wysokiej jakości Nowość!! Dia 4-12mm Otwór 1mm 32-95 sztuk/worek Naturalny Biały Kamień Koraliki Dla DIY Bransoletka Naszyjnik Tworzenia Biżuterii, dostawcy Koraliki z Chin
Typ jednostki Torba
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Typ artykułu Koraliki
Grzywny lub mody Moda
Średnica zewnętrzna 8mm
Nazwa marki Beadia
Numer modelu BTB851
Materiał Kamień
Pozycja waga 10-81g
Pozycja kształt Okrągły kształt
Dia 4mm Approx 95pcs
Dia 6mm Approx 63pcs
Dia 8mm Approx 48pcs
Hole diameter approx 1mm
Length Approx 38cm/strand
Dia 10mm Approx 38pcs
Dia 12mm Approx 32pcs

MEIBEADS 6mm/8mm Szkło Okrągły Kształt Spacer Kolorowe Szklane Koraliki Na Akcesoria Fit Bransoletka DIY Jewelry Making EY5381 Biały 6mm: 500 sztuk/partia Biały 8mm: 200 sztuk/partia Koraliki modułowe 8mm: 300 sztuk/partia

Nazwa: DIY Biżuteria Koraliki Kryształki, imitacją Perły materiał: szklane Koraliki kolor: pełny Kolor rozmiar: 3mm ~ 12mm zdjęcie: tak dostępne: naszyjnik, Kolczyki, Bransoletki, biżuteria Accessoriess Shippment darmowa wysyłka przez Chiny Poczta Lotniczej Poczta 1. Mała ilość, dostawy ekspresowym, takich jak DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS itd. to będzie

Opis: 1. 1. koraliki rozmiar jest o 10.4mm * 8mm, wielkość otworu około 1.5mm 2. cena jest dla 28 sztuk. Darmowa wysyłka 6mm 8mm 10mm cętkowane drukowanie na szkle koraliki fioletowy niebieski kolor czechy koraliki do produkcji biżuterii sprzedaż hurtowa i detaliczna Sztuk/dużo 50 sztuk/partia gradientu kolorowe 10mm Shamballa kryształowe koraliki kwiat Dico Ball dla shamballa

Wielkość freeform koraliki nie jest tak precyzyjne, Jest to uzasadnione, koraliki większa niż lub mniej niż około 1.5mm rozmiar we etykiety. Proszę nie kupić, jeśli nie akceptują go.