1) materiał: Żelazo
2) kolory: Rod/Złoty Kolor
3) pakowanie: 100 sztuk/partia
4) waga: Około 15 g/partia
5) Możemy zaoferować Drop Shipping , I możemy wysyłać do klientów bezpośrednio bez otrzymania lub faktury w opakowaniu.

Tagi: Tanie: Louleur 100 sztuk/partia 4.5X6mm KC Złoty/Rodu Wisiorek Klipy Zatrzaski Metalowe Zapięcie Wisiorek Złącza Do Biżuterii akcesoria Making, wysokiej jakości Louleur 100 sztuk/partia 4.5X6mm KC Złoty/Rodu Wisiorek Klipy Zatrzaski Metalowe Zapięcie Wisiorek Złącza Do Biżuterii akcesoria Making, dostawcy Biżuteria Ustalenia i Komponenty z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ artykułu Ocena biżuteria
Numer modelu F7366
Metale typu Żelaza
Pozycja waga 15g
Biżuteria ustalenia typu I haczyki klamry
Cechy produktu Melon Clasps
Materiał Metal
Pozycja wysokość 0inch
Pozycja szerokość 0inch
Długość produktu 0inch
Pozycja średnicy 0inch
color rhodium/ kc gold Color
quantity 100pcs/lot
item type pendant connector
Design seeds buckle
design Iron Clasps
useage Iron Clasp Pendant Connectors
feature metal clasp

0.2mm 0.4mm 0.6mm kryształ frezowanie bez Stretch elastyczny przewód temat Transparent wyczyść okrągły drut/kabel/ string tworzenia biżuterii Wysyłka 1. Wysyłka sposób: Darmowa wysyłka zamówienie zostanie wysłane przez Chiny Post zwyczajne mała paczka Plus . Ale jeśli kwota zamówienia więcej niż USD200.00, wysyłamy przez DHL Lub EMS Darmowa który dotrze w ciągu 3-12

100% nowy i wysokiej jakości Wprowadzenie: Dobrze, jeśli jesteś lubi DIY, a następnie ten zestaw akcesoria mogą być popularne z tobą! ten zestaw materiały są w tym 35 sztuk wisiorek, które mogą być wykorzystywane do DIY biżuteria, jak bransoletka lub necklace.35 różne kawałki wisiorek będzie Pozwalają tworzyć własne biżuteria, brzmi świetnie, prawda?

Drodzy przyjaciele, Pakiet zwykle trwa 10 ~ 35 dni do stanów zjednoczonych i europie, 20 ~ 50 dni do innych krajów. Jeśli nie dostać pakiet w 50 dni, prosimy o kontakt z nami, będziemy przedłużyć czas dostawy lub zwrotu do ciebie. Jeśli są problemy produktów, gdy pojawi się pakiet, proszę skontaktować się z nami, będziemy ponownie lub zwrot dla ciebie, proszę nie martw się.