1) materiał: Syntetyczny Kryształ Cyrkon
2) rozmiar: 4.0 ~ 10mm
3) pakowanie: Z bibuły
4) kolor: Peridot

Tagi: Tanie: Cena fabryczna 100 sztuk/partia 4.0 ~ 10mm Loose Peridot Kryształ Cyrkon Kamień Okrągły Brilliant Cut Kolor Oliwkowy Syntetyczne Kamienie dla Biżuterii, wysokiej jakości Cena fabryczna 100 sztuk/partia 4.0 ~ 10mm Loose Peridot Kryształ Cyrkon Kamień Okrągły Brilliant Cut Kolor Oliwkowy Syntetyczne Kamienie dla Biżuterii, dostawcy Koraliki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Koraliki
Materiał Półszlachetnych kamieni
Nazwa marki QINGYIGEM
Pozycja waga g/lot
Pozycja kształt Okrągły brilliant-kształt
Numer modelu Peridot Crystal Zircon Stone
Material
Hardness
Refractive Index
Application
Feature
Original
Technology
Package

100 Kwadratowe Faceted Gems Flatback Szkło Kryształowe Rhinestone 10X10mm Nie Hole kolor do Wyboru wysoka jakość w UE i USA standard jakości Model Nr: GFB12-2- ILOŚĆ na tej aukcji: 100 sztuk stan: Nowy kolor: kolor do Wyboru rozmiar: Ok: 10mm X 10mm, 3.0mm wysokości materiał: szkło

Nazwa marki: Zheng Yong Biżuteria Pozycja Nazwa: 1000 sztuk/partia Marquise Kształt 5A Oliwa CZ Kamień 1.5x3 ~ 4x8mm 2x4mm 3x6mmSynthetic Gems perido Kolor Cyrkonia Koraliki Do Biżuterii Materiał: Cyrkoniami Kształt/Cięcia: Marquise Cut Kolor: Oliwek Rozmiar: 1.5x3 ~ 4x8mm Wysyłka Sposób Szacowany Czas Dostawy Śledzenia Strony Internetowej Chiny

925 Srebro Róże Kwiat Charm Koraliki Fit Oryginalny Marka 4.5mm Troll Bransoletki Making Dla kobiet DIY Biżuteria making Informacje o rozmiarze MATERIAŁ: 100% prawdziwa 925 sterling silver. SZEROKOŚĆ: 10*11.2 Mm WAGA: 2.3 G Wielkość otworu: 4.5mm Obraz Pokaż