moje Whatsapp: + 8615268698457 100 sztuk/partia Wymienne ginger snap przyciski akcesoria DIY biżuteria akcesoria fit 12mm napy charms
1) typ: napy
2) MOQ: 100 1szt 3) Materiał: Stop (wszystkie zdjęcia zostały wykonane przez prawdziwych przedmiotów. There są różnice kolorystyczne pomiędzy obrazem i rzeczywistych przedmiotów ze względu na światło, gdy podjąć, tak realne przedmioty 's kolor jest prawo.)
płatności : 1) Przed złożeniem zamówienia, proszę potwierdzić cenę i inne dane z dostawcą; 2) akceptujemy T/T & DEPOZYT płatności; 3) tylko wysyłamy pakiet na adres domyślnej w swoim zamówienie, jeśli chcesz zmienić adres wysyłki, pls zostawić wiadomość przed wysłaniem; 4) upewnij się, że przeczytać cały opis i zgodzić się na transakcję przed zakupem. przesyłka :

Tagi: Tanie: 100 sztuk/partia Wymienne ginger snap przyciski akcesoria DIY biżuteria akcesoria fit 12mm napy charms, wysokiej jakości 100 sztuk/partia Wymienne ginger snap przyciski akcesoria DIY biżuteria akcesoria fit 12mm napy charms, dostawcy Biżuteria Ustalenia i Komponenty z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 11cm x 2cm (5.91in x 4.33in x 0.79in)
Typ artykułu Ocena biżuteria
Numer modelu SC018
Nazwa marki SANGUINE
Pozycja wysokość 0.12cm
Pozycja waga 3g
Pozycja średnicy 0.12cm
Metale typu Stopu cynku
Cechy produktu none
Materiał Metal