Tagi: Tanie: JUYA Chiny Ustawienie Bazy Dostawców Charms DIY ręcznie wykonany wisiorek 2 sztuk/partia 40x30mm Klasyczne Proste Owalne Cabochon Baza Ustawianie AD0079, wysokiej jakości JUYA Chiny Ustawienie Bazy Dostawców Charms DIY ręcznie wykonany wisiorek 2 sztuk/partia 40x30mm Klasyczne Proste Owalne Cabochon Baza Ustawianie AD0079, dostawcy Biżuteria Ustalenia i Komponenty z Chin
Rozmiar przesyłki 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Rozmiar 30x40mm
Typ artykułu Ocena biżuteria
Nazwa marki Juya
Pozycja szerokość 4.9cm
Pozycja średnicy 3cm
Numer modelu AD0079
Cechy produktu New Fashion
Pozycja waga 35g
Długość produktu 0.3cm
Pozycja wysokość 3.4cm
Biżuteria ustalenia typu cabochon
Materiał Zinc alloy
Color Bronze,Ancient Silver,Silver
Size 40X30mm
Style classic
Shape oval
Type1 China base setting Suppliers Charms
Type2 Charms DIY Handmade Pendant
Type3 Cabochon Base Setting

Pozycja: mieszkanie powrót szkło cabochons Typ: zdjęcie cabochon Kształt: okrągły dome Rozmiar: 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm 25mm 30mm Ilość: 10 szt Zebrane Klienta zapraszamy do GodblessU sklepu! Q: Czy masz minimalnej ilości zamówienia lub ilość? A: Nie minimalne zamówienie, nie minimalna kwota zamówienia! p: Kiedy będą moje zamówienie zostanie

Zapraszamy do Jeff SKLEPIE! Q: Czy masz minimalna ilość zamówienia lub ilość ? A: Nie minimalne zamówienie, nie minimalna kwota zamówienia! P: Kiedy będą moje zamówienie być Wysłane? : Jeśli wszystkie elementy w zamówieniu są w magazynie, ciebie zamówienie zostanie wysłane w ciągu 2 dni roboczych. Jeśli niektóre elementy są niedostępne, potrzebujemy 3 ~ 10 dni do produkcji,

Złącza Ustalenia Liści ze stopu metali cynku Antyczne Kolor Srebrny Galwanicznie 3.1 cm (1 2/8 ) x 27.0mm (1 1/8 ), 2 Sztuk materiał cynk stopu metalu (Ołowiu i niklu) rozmiar ok: 31mm x 27mm średnica otworu: 1.8mm konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal kolor nie srebrny tone (nudny srebrny tone) ilość dostaniesz 2 tej pozycji po cenie katalogowej Part No. B13526S