100 sztuk/partia 8mm Rainbow Kolor Imitacja ABS Perły Koraliki Rzemiosła Spacer Luźne Koraliki Dla MAJSTERKOWICZÓW Bransoletki Biżuteria Making
płatność i Wysyłka
wysyłki: Darmowa wysyłka chiny Lotnicza Poczta lub HongKong poczta Lotniczej Poczta ---- 8-20 Dni Roboczych na Całym Świecie to trwa około 15-25 dni do większości krajów, może potrwać kilka dni więcej, gdy mają ścisłej kontroli celnych. jeśli potrzebujesz my wysyłać przez EMS, DHL, proszę wybrać rodzaju transportu przez youself.

Tagi: Tanie: Tęcza Kolorów Imitacja ABS Perły Koraliki 100 sztuk/partia 8mm Rzemiosło Spacer Luźne Koraliki Dla MAJSTERKOWICZÓW Bransoletki Biżuteria Making, wysokiej jakości Tęcza Kolorów Imitacja ABS Perły Koraliki 100 sztuk/partia 8mm Rzemiosło Spacer Luźne Koraliki Dla MAJSTERKOWICZÓW Bransoletki Biżuteria Making, dostawcy Koraliki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 12cm x 8cm (5.91in x 4.72in x 3.15in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Koraliki