Tagi: Tanie: 5 sztuk/partia Hurtownie Żółty Tiger Eyes CAB cabochon Koraliki Do Biżuterii Pierścień Wisiorek Making DIY Kreatywne Prezenty Kobiety Moda HOT, wysokiej jakości 5 sztuk/partia Hurtownie Żółty Tiger Eyes CAB cabochon Koraliki Do Biżuterii Pierścień Wisiorek Making DIY Kreatywne Prezenty Kobiety Moda HOT, dostawcy Koraliki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Koraliki
Materiał Kamień
Pozycja waga 0.22g-15.9g
Numer modelu G18055-G18065
Nazwa marki GEM-inside
be made of Yellow Tiger Eyes

Witaj w moim sklepie: Produkty Szczegóły: Hodowane Barokowy Słodkowodne Pearl Koraliki, Gothic, różne style do wyboru, 6-7mm, Otwór: około 0.8mm, Sprzedawane Przez Strand Pakiet: Płatność: Karta kredytowa, w czasie rzeczywistym marki transferu, offline płatności, można wybrać metodę, która jest najbardziej wygodne dla ciebie. Aby chronić swoje interesy, akceptujemy

Pozycje Nazwa : Kamień naturalny Koraliki Oryginalny Czarny Rutilated Kwarc Okrągły Luźne Koraliki Dla biżuteria Dokonywanie 15 cali/strand 6 8 10 12mm Pick Rozmiar Darmowa Wysyłka długość: 15 cali Jeden Strand rozmiar: 4/6/8/10/12/14mm 4mm 95 sztuk koraliki jeden strand 6mm 63 sztuk koraliki jeden strand 8mm 48 sztuk koraliki jeden strand