Zapraszamy do mojego sklepu!
Opis produktu
Nazwa marki: Julie Wang
Numer artykułu: 50264
Pozycja Styl: 40x40mm Wewnętrzna Rozmiar Stop Antique Bronze Okrągły Cabochon Cameo Baza Ustawianie Charms Naszyjnik Tworzenia Biżuterii
Materiał: Stop Cynku
Kolor: Antyczny Brąz
Opakowanie: 4 sztuk
Rozmiar: 54*49*1mm
Wewnętrzna Rozmiar: 40*40mm (Ok.)

Tagi: Tanie: JulieWang 4 sztuk 40x40mm Wewnętrzna Rozmiar Stop Antique Bronze Okrągły Cabochon Cameo Baza Ustawianie Charms Naszyjnik Biżuteria making, wysokiej jakości JulieWang 4 sztuk 40x40mm Wewnętrzna Rozmiar Stop Antique Bronze Okrągły Cabochon Cameo Baza Ustawianie Charms Naszyjnik Biżuteria making, dostawcy Biżuteria Ustalenia i Komponenty z Chin
Rozmiar przesyłki 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
Typ artykułu Ocena biżuteria
Pozycja szerokość 4.9cm