Szczegóły produktu:
-Hole typ: pasuje marka koraliki charmsy DIY bransoletki, naszyjniki, bransoletka, wąż łańcuch -Materiał: 100% autentyczne 925 Sterling Silver -Pozycja styl: europejskiej 925 sterling-srebrny luźne charm paciorek prezent dla kobiet lover, dzieci, najlepszy przyjaciel, DIY paciorki biżuteria ustalenia/akcesoria do europejski styl temat troll charm bransoletki DIY podejmowania ręcznie
Uwaga: cena za 1 koralik na zdjęciu tylko (z wyłączeniem bransoletka)
Skontaktuj się z nami Jeśli masz jakiekolwiek problemy, prosimy o kontakt z nami wysyłając e-mail do mnie, postaramy się odpowiedzieć w ciągu 24 godzin. Proszę nie zostawiaj neutralną lub negatywną opinię jako sposób komunikowania się.

Tagi: Tanie: Pandulaso wiosna srebro 925 biżuteria dla kobiet poetyckie kwitnie klipy Fit DIY Charms łańcuszki bransoletki kolorowe kwiat kryształowe koraliki, wysokiej jakości Pandulaso wiosna srebro 925 biżuteria dla kobiet poetyckie kwitnie klipy Fit DIY Charms łańcuszki bransoletki kolorowe kwiat kryształowe koraliki, dostawcy Koraliki z Chin
Rozmiar przesyłki 8cm x 6cm x 7cm (3.15in x 2.36in x 2.76in)
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Koraliki
Numer modelu CL029
Materiał Metal
Pozycja kształt Okrągły kształt
Nazwa marki pandulaso
Pozycja waga 3.26G
Material Authentic 925 Sterling Silver Jewelry
Fit Bracelet Necklace Bangle Chain Jewelry
Usage DIY Charms Beads Gift to Mother Wife Kids Family Friend
Applicable Crowd Women Lovers Children Sister Wife Girl Friend
Item Status Super Quality Exquisite Charming Brand New and in Stock
Item Color As the photos
Delivery Free Shipping
Item type Pendant Beads for Jewelry Making
Style Poetic Blooms, Mixed Enamels & Clear CZ
Size 10.62*10.74MM

Uwaga na zakupy jeśli zamówienie chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus, 25-60days, nie logistyki śledzenia informacji. jeśli zamówienie > $8, bezpłatne Porcelanowa Poczta Lotnicza Poczta, 15-45days. jeśli zamówienie > $150, bezpłatne DHL/EMS/Fedex/TNT. Etc. 3-7days. jeśli złożysz zamówienie możesz zapłacić dodatkowe 1.5 dolarów wysyłki. płatności możesz zapłacić

Darmowa wysyłka 1000 szt az rround płaskie list akrylowe spacer koraliki charms biżuteria craft diy 7mm 1. rozmiar: 6mm * 6mm; 2. materiał: akryl 3. ilość: 1000/lot Cieszyć się na zakupy na Stowarzyszenieosa.org. Dziękuję.

Wielkość freeform koraliki nie jest tak precyzyjne, Jest to uzasadnione, koraliki większa niż lub mniej niż około 1.5mm rozmiar we etykiety. Proszę nie kupić, jeśli nie akceptują go.

Pakowanie: opp Ilość: 1 szt Kolor: rysunek Wysyłka --- obsługi 1. pozycja zostanie wysłane przez chiny poczta lotniczej poczta z tropić liczbę w ciągu 2 dni roboczych po zakończeniu płatności lub wyczyszczone. Wysyłamy DHL lub EMS, jeśli produkt? S waga więcej niż 2 kg. And będziemy śledzić swój adres Stowarzyszenieosa.org tylko. Upewnij się, że Adres Z Stowarzyszenieosa.org