pasuje do: 5-15mm perła rozmiary
materiał: 925 sterling silver

Tagi: Tanie: DIY Jewelry 925 Sterling Silver Pearl Wisiorek Klasyczny Naszyjnik Wisiorek Ustawianie Ustalenia Części Okucia Kobiety Akcesoria, wysokiej jakości DIY Jewelry 925 Sterling Silver Pearl Wisiorek Klasyczny Naszyjnik Wisiorek Ustawianie Ustalenia Części Okucia Kobiety Akcesoria, dostawcy Biżuteria Ustalenia i Komponenty z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ artykułu Ocena biżuteria
Pozycja średnicy 1cm
Długość produktu 1cm
Metale typu Srebrny
Numer modelu 1
Pozycja waga 10g
Materiał Metal
Pozycja wysokość 1cm
Cechy produktu pendant findings
Pozycja szerokość 1cm
Biżuteria ustalenia typu pendant mountings

20mm Mieszane Style Okrągły Szklana Kopuła Cabochon Cameo Ustawienia Wisiorek Biżuteria Znalezienie 20 sztuk/partia K04778 materiał: Szkło rozmiar: 20mm ilość: 20 sztuk/partia zauważ: zdjęcia z tej pozycji na naszej stronie internetowej są tylko odniesienia powiedzieć, że są one w mieszanych kolorach i/lub mieszane wzór. jednak, kolory lub wzór, które otrzymujemy

Metal: S925 Wysokiej Jakości Srebrny + Murano Glass Bead Rozmiar: 8*15mm ok Śruba średnica Otworu: 4mm ok Fit Bransoletka Styl: Europejski Srebrny Charms Koralik Pasuje większość Europejska Wąż łańcuch Bransoletka Bangle lub Nacklace i haki Kolczyk Dla Kobiet DIY Oryginalne Tworzenia Biżuterii 1000 Kwiat GlassBeads (XFN)

Pakiet: 5 sztuk/partia specyfikacja: nazwa: Klipy Smoczek Dla Dziecka materiał: przyjazne Dla Środowiska Drewno + metal Model: Jak pokazano klipy Rozmiar: 44x29 MM { wyślemy Wzorców przez losowo, dzięki} proszę zwrócić uwagę: 1. towar zostanie wysłane za pośrednictwem chiny Post Registered Air Mail swobodnie jeśli kwota ponad 5 dolarów. 2. Jeśli