zł1 375.92

Wysyłka sposób
W dni powszednie
Śledzenia strony internetowej
Chiny post registered air mail
30-45
Fedex
5-12
Https://www.fedex.com/en-us/home.html
E packet
10-15
DHL
3-7
Http://www.dhl.com/en.html
China post lotnicza parcel
30-45
UPS
6-12
Https://www.ups.com/cn/en/Home.page
E-EMS
4-7
Aramex
7-12

Tagi: Tanie: Wysoka precyzja HE3D K280 duży rozmiar 280mm * 600mm delta Auto leveling pojedyncze wytłaczarki DLT K280 3D drukarki DIY kit z heatbed, wysokiej jakości Wysoka precyzja HE3D K280 duży rozmiar 280mm * 600mm delta Auto-leveling pojedyncze wytłaczarki DLT-K280 3D drukarki DIY kit z heatbed, dostawcy Drukarki 3D z Chin
Rozmiar przesyłki 70cm x 30cm x 11cm (27.56in x 11.81in x 4.33in)
Kolor K280 printer kit, add scanner kit, K280 2 in 1 out
Certyfikat CE Tak
Kolor szybkość druku 100-300mm/S
Numer modelu DLT-K280
Nazwa marki HE3D
Technology Fused Deposition Molding (FDM)
Outer frame imported aluminum, steel
Nozzle diameter 0.4 mm
Filament diameter 1.75mm
Nozzle number single nozzle
Print size 280mm*600mm
power output DC24V 400W
Data format STL
Overall dimensions 430*430*1120mm
product id K280

Złącza Ustalenia Liści ze stopu metali cynku Antyczne Kolor Srebrny Galwanicznie 3.1 cm (1 2/8 ) x 27.0mm (1 1/8 ), 2 Sztuk materiał cynk stopu metalu (Ołowiu i niklu) rozmiar ok: 31mm x 27mm średnica otworu: 1.8mm konwersji: 1 cal = 25.4mm lub 1mm = 0.0393 cal kolor nie srebrny tone (nudny srebrny tone) ilość dostaniesz 2 tej pozycji po cenie katalogowej Part No. B13526S

Opis produktu 20 Sztuk/partia Mini Fałszywy Gładka Pianka Owoców Granatu Małe Jagody Sztuczne Kwiaty Red Cherry Pręcik Dla Domu Dekoracje Ślubne średnica : o 1.5 cm 1 cm = 0.4 inch warunek: 100% Nowy I Wysokiej Jakości materiał: Pianka/Plastikowe kolor: Jak na rysunku. pakiet zawiera: 1 partia (20 sztuk) zastosowanie: urodziny wysłać kwiaty, obchody wysłać kwiaty,

100 sztuk/partia formularz paznokci naklejka wskazówka akrylowa żel rozszerzenie Nail Art przewodnik formularz Curl formularz do paznokci polski przewodnik Cechy: -100% nowy i wysokiej jakości!! -Samoprzylepne formularz paznokci naklejki -Istnieje długość i numery zaznaczone na każdy formularz paznokci, który może-zapewnić dokładny przewodnik dla podejmowania twój dość paznokcie.