Tagi: Tanie: SHUANGR Rocznika Kobiety Okrągłe Orki Kolczyki Cyrkonia Złota Kolor Biały Kamień Kryształ Luksusowy Grono Hoop Kolczyki Biżuteria, wysokiej jakości SHUANGR Rocznika Kobiety Okrągłe Orki Kolczyki Cyrkonia Złota-Kolor Biały Kamień Kryształ Luksusowy Grono Hoop Kolczyki Biżuteria, dostawcy Kolczyki kółka z Chin
Typ jednostki Para
Rozmiar przesyłki 8cm x 8cm x 5cm (3.15in x 3.15in x 1.97in)
Kolczyk typu Hoop kolczyki
Typ artykułu Kolczyki
Grzywny lub mody Moda
Kształt 's wzór Roślin
Styl Trendy
Metale typu Stopu cynku
Nazwa marki SHUANGR
Płeć Kobiety
Numer modelu TA037
Materiał Cyrkonia
Rozmiar (długość * szerokość) 1cm
Type Hoop earrings
Place of Origin China(Mainland)
Earring Color Silver
CZ color White
Design Brand earrings
Gender Women, Girl, Lady
Occasion Party, Casual, Gift, Wedding jewelry
Shipping Free Shipping

$1.99 $1.99 $1.99 $1.99 $2.15 $2.15 $2.14 $2.31 $1.98 $1.78 $1.92 $1.98 $2.44 $2.44 $2.46 $2.42 Moda Etniczne Obręcze Kolczyk dla Kobiet Czeski Srebrny Kolor Rocznika Koło Kolczyki Pendientes

kolor: złoty/Srebrny/czarny materiał: ze stali nierdzewnej styl: klasyczny długość: gwiazda długość: 8mm waga: 6.1g wspieramy dropship a także oferuje cena hurtowa . prosimy o kontakt z nami! PORADY: 1. Zamówienie 5 USD --- darmo China Post Zwyczajnego Small Packet Plus; 2. Order > 5 USD 200 USD --- darmo Stowarzyszenieosa.org Standardowa Wysyłka; 3.