Obraz Pokaż Płatności
1). akceptujemy Alipay, West Union, TT, wszystkie główne karty kredytowe są zaakceptować pośrednictwem bezpiecznego DEPOZYT procesora płatności.
2). Buyer Ochrony: Stowarzyszenieosa.org tylko zwolnić płatności do nas po potwierdzeniu dostawy zamówienia.Aby dowiedzieć się więcej o płatności w Stowarzyszenieosa.org.
Przesyłka
Pakiet
1). Jeśli Ofertami nie są takie same jak lub uszkodzony w tranzycie, ponownie wysyłać lub zwrot pieniędzy do ciebie.
2). z jakiegokolwiek powodu, nie jesteś zaspokoić z pozycji, akceptujemy zwrotów i wymian w ciągu 7 dni po otrzymaniu swój przedmiot i trzeba płacić za powrotny wysyłka koszt.

Tagi: Tanie: 21mm Bijoux Elegancki 925 Sterling Srebrne Kolczyki Blue Fire Opal Dolphin Spadek Kolczyki Dla Kobiet modna biżuteria dla zwierząt, wysokiej jakości 21mm Bijoux Elegancki 925 Sterling-Srebrne Kolczyki Blue Fire Opal Dolphin Spadek Kolczyki Dla Kobiet modna biżuteria dla zwierząt, dostawcy Kolczyki wiszące z Chin
Typ jednostki Para
Rozmiar przesyłki 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Kolczyk typu Spadek kolczyki