3 Sztuk Śliczne Mini Kreskówki Słuchawki Kabel Winder Przewód Ładowania Kabel Przewód Organizator Holder dla iPhone Sumsang Android Wielo-style
uwaga: Drogi przyjacielu, różne partie produktów, opakowanie kolor może się różnić. Thank za wyrozumiałość.
opakowanie zawiera: 3 * kabel nawijacza.

Tagi: Tanie: 3 sztuk śliczne mini kreskówki słuchawki kabel winder przewód ładowania kabel przewód organizator holder dla iphone sumsang android wielo style, wysokiej jakości 3 sztuk śliczne mini kreskówki słuchawki kabel winder przewód ładowania kabel przewód organizator holder dla iphone sumsang android wielo-style, dostawcy Nawijarki kabli z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Kształt Cartoon
Pakiet Tak