6401700294521771 Piękne rogu * Pomiar 1 arkusz: ok. 12.5 cm * 9 cm (ok. 4.9in * 3.5in); Ilość: 1 arkusz = 24 szt zdjęcie corner naklejki;
Zastosowanie: DIY albumy zdjęć/Scrapbooking, pomaga naprawić swoje zdjęcia do albumy/scrapbooking dokumenty lub do ściany. Zdjęcia mogą być wyjęta w każdej chwili, jak chcesz, i nie będzie uszkodzenia zdjęcia.

Tagi: Tanie: 24 sztuk/partia DIY cukierkowe kolory rogu uroczy papier naklejki do albumu fotograficznego doskonała Handwork ramki albumów dekoracji Scrapbooking, wysokiej jakości 24 sztuk/partia DIY cukierkowe kolory rogu uroczy papier naklejki do albumu fotograficznego doskonała Handwork ramki albumów dekoracji Scrapbooking, dostawcy Albumy zdjęć z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 1cm (5.91in x 3.94in x 0.39in)
Numer modelu JT
Wiązania Klejonej