powitanie mój mały sklep!! 10 sztuk/partia 30mm mieszane kolor części pryzmat Szklany Kryształ feng shui piłka Kryształ faceted ball dla oświetlenia/ślub pokój/okno decor nazwa: kryształ wisi kropla styl: europa rozmiar: 30mm materiał: szklane i Kryształowe AAA kolor: mieszane kolor Mini zamówienie: 10 sztuk/partia zastosowanie: Wedding garland drzewo, x-mas tree, łańcuchy żyrandol lampy, drzwi/okna zasłony nici... domu, urząd ozdoba supples nici ta sekcja jest ośmioboczna kurtyny (tendencja), (klasyczny), nie uzwojenia. załamania efekt jest najlepszy w każdych krystalicznie kurtyny, z dobrym źródłem światła, może być rozbrykany kolorem refracts kolorowe światła, przyniesie ci kryształ kolor przestrzeni... nie ten sam dobry nastrój! każdy dzień jest dobry nastrój.

Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia 30mm mieszane kolor części pryzmat Szklany Kryształ feng shui piłka Kryształ faceted ball dla oświetlenia/ślub pokój/okno decor, wysokiej jakości 10 sztuk/partia 30mm mieszane kolor części pryzmat Szklany Kryształ feng shui piłka Kryształ faceted ball dla oświetlenia/ślub pokój/okno decor, dostawcy Figurki i Miniatury z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Styl Duszpasterska
Motyw Miłość
Nazwa marki hbl
Materiał Kryształ
Color Mixed color
Size 30mm
Material Crystal glass
Name Crystal drop
is_customized Yes
Crystal faceted ball Chandelier prism ball

2 sztuk/zestaw Żywicy Szef Kuchni Figurka Dekoracji Kreatywna Kuchnia Restauracja Główna Kuchnia Restauracja Bar Cafe Dekoracji Cechy: Gorgeous stylizacji; zwięzłe zarys linie; trójwymiarowy mody podkreśla; wygląd jest całkowicie naturalne; światło i eleganckie; piękna bez utraty pędu; zastosowanie dla środowiska materiały przyjazne; jasne teksturowane uderzeniami; dobrze rzeźba; delikatne

Ręcznie manekina jest przydatne odniesienie narzędzie dla artysty jako model do nauki proporcji, formularz i cieniowania. Przegubowy z dokładnie stykowo palce i nadgarstka, to może naśladować wiele ręcznie gesty i pozach. Ten pięknie wykonane kawałek wykonany jest z wytrzymałego twardego drewna i jest idealnym towarzyszem dla każdego początkującego artysty. Cechy: 100% nowy i wysokiej

Mieszane 4 Kolorów Kawaii Flatback Cabochons Mieszkanie Powrót Scrapbooking Zdobienie DIY Glina Tęcza Kolorów Lollipop Dekoracji: 28*41mm stan: nowy, wysoka jakość! materiał: żywica rozmiar: 28*41 mm kolor: jak obraz pokazał zastosowanie: Do DIY dekoracji na Scrapbooking, rzemiosła, włosy, tkaniny, buty, telefon komórkowy, laptop i torby dekoracje, itp.,, wysyłka : kwota

Nordic Żywica Leopard Ozdoby Biurowe Zwierząt Statua Rzemiosło Domu Szczęście Feng Shui Wyposażenia Wnętrz dekoracja na biurko Leopard Modle Prezent 05441 1. materiały: Ochrona środowiska żywicy. 2. kolor: Czarny, Biały, Czerwony, Złoty 3. rozmiar (cm): Około 15 (Wysokość) * 11 (Szerokość) * 48 (długość). 4. W: Około 1.2 kg. Cechy: 100% nowy i wysokiej jakości!