XL2576S-5.0 XL2576S 10 sztuk/partia oryginalne, nie China kopii lub odnowiony

Zapraszamy do Celem Electronics Co., Ltd
100% TESTY PRZED WYSYŁKĄ. Części są takie same, jak pokazują zdjęcia.
Płatności
Statek: UPS, DHL, Fedex, TNT lub Porcelanowa Poczta EMS
Warunki płatności: ALIBABA Escrow.
Prosimy o kontakt, jeśli masz inne perferred zapłacić
Przesyłka
1. zwykle, Produkty będą deliveried w 2-7 dni po otrzymaniu płatności. Ale Bezpiecznik będzie dłużej czasrealizacji o 1-3weeks.
2. produkty mogą być wysyłane przez UPS/DHL/TNT/Fedex/EMS zgodnie z państwa potrzeby.
3. We nie są odpowiedzialni za opóźnienia, wypadki, lub inne problemy spowodowane przez spedytorów.

Tagi: Tanie: XL2576S 5.0 XL2576S 10 sztuk/partia 100% oryginalne, nie China kopii lub odnowiony, wysokiej jakości XL2576S-5.0 XL2576S 10 sztuk/partia 100% oryginalne, nie China kopii lub odnowiony, dostawcy Wymiana Części z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Kompatybilny Marka/Model Brak
Numer modelu XL2576S

XL2576S-5.0 XL2576S 10 sztuk/partia oryginalne, nie China kopii lub odnowiony

Funkcja: Brand New i Wysokiej jakości. Długość ołówek 12 cm Łatwo narysować delikatne cienka linia Piękne odcienie wokół oczu ostatni długi Idealny do wytwarzania precyzyjne rozdzielczości i pogrubienie efekt Może być stosowany do brwi i eyeliner Jak używać: Począwszy tak blisko lashes, jak to możliwe, narysować linię zaczynając od wewnętrzna rogu powieki i pracy w kierunku

ABS Chrome Klamka Pokrywy Drzwi Z Włókna Węglowego Jelit 10th Generation Ochronna Pokrywa Dla Honda Civic 2016 2017 Akcesoria szczegóły Informacje O Produktach: 1, dla Honda Civic 10th Generation 2016 2017 2, Jako obrazka przedstawienie, 3 wzory 3, Łatwy Montaż, z Instalacji Instrukcje. możesz DIY go 4.12 sztuk/CTN, pokrywa Hamulca ręcznego pokrywę i gałka zmiany biegów 5,

Uwaga: Tylko kupić wtyczki lub tylko kupić kabel nie jest dostępna. Masz, aby umieścić wtyczki i kabel razem przed można go używać. Nowa aktualizacja: Wsparcie dla ładowania i transferu danych.