Kupić więcej niż 2 sztuk, uzyskać 5% ZNIŻKI zniżki!! !
Jeśli masz jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt z nami
PORADY: 1. zamówienie 5 usd ---- Darmowa Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus; 2. zamówienie> 5 usd 200 usd ---- Darmowa Stowarzyszenieosa.org Standardowy Shiiping; 3. Order> 200 usd Bezpłatne Ekspresowe Usługi Dostawy;

Tagi: Tanie: LEKANI 925 Srebro Biżuterii Etniczne Szczotkowanego Pomponem Dreamcatcher Z Piór Pierścienie dla Kobiet Party Pierścionki Prezent, wysokiej jakości LEKANI 925 Srebro Biżuterii Etniczne Szczotkowanego Pomponem Dreamcatcher Z Piór Pierścienie dla Kobiet Party Pierścionki Prezent, dostawcy Pierścionki z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 6cm x 1cm (5.91in x 2.36in x 0.39in)
Pierścionek rozmiar 6, 7, 8, 9
Warranty 100% 925 Sterling Silver,If no,Full Refund