Uwaga : Rosja
Proszę kupić Pełna nazwa
Rozmiar : 16 cal
Materiał: aluminium
Płatności Opis Jeśli nie jesteś zadowolony z produktów i usług, prosimy o kontakt z nami przed wyjazdem dsrs i. Obraz pokaż tylko kilka próbek, Ze Względu na światło, środowiska, kamery, różne wpływ, Obraz i rzeczywistych przedmiotów mieć trochę różnicy, Nadzieję, Że można zrozumieć, dziękuję Przesyłka 1. Wszystkie Projektów będzie Być przypisane do Ciebie Niezwłocznie . 2. należy pamiętać, że przedmioty zakupione w weekendy i banku święta są wysyłane następnego dni roboczych. 3. USA, Wielkiej Brytanii, Kanady, Australii 20-30 dni roboczych. 4. innych krajów więcej niż 30-40 dni roboczych. 5. proszę podać swoje wymagania, takie jak kolory, opakowań, wartość deklaracji itp, na Stowarzyszenieosa.org e-mail lub Trade Manager podczas dokonywania Płatności. 6. nie będzie odpowiedzialny za wszelkie opóźnienia ze względu na przewoźnik mishandling, celnej opóźnienia, lub jakiekolwiek inne okoliczności poza naszą kontrolą. 7. wyślemy wiadomość, gdy mieliśmy wysłać, że przedmioty, i proszę mi powiedzieć towary zostały przybył bezpiecznie w czasie. 8. w naszym sklepie darmowa wysyłka oznacza darmowa wysyłka przez China_Post_Air_Mail, jeśli chcesz korzystać z innych logistyki, trzeba zapłacić dodatkową opłatę. Opinie Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt poprzez Stowarzyszenieosa.org e-mail lub Trade Manager. Chętnie pomóc. Ze względu na różnicę stref czasowych, wiadomości będą odpowiedział w ciągu 10-24 godzin. Proszę wysłać do nas wiadomość, jeśli istnieje jakiekolwiek problemy przed opuszczać informacje zwrotne.

Tagi: Tanie: TSZWJ B 185 Nowy Mini Raptor Aluminium Balon Balon dzieci Festiwalu Urodziny Strona Dekoracji Balony Hurtownie, wysokiej jakości TSZWJ B-185 Nowy Mini Raptor Aluminium Balon Balon dzieci Festiwalu Urodziny Strona Dekoracji Balony Hurtownie, dostawcy Balonów i Akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Numer modelu B-185
Liczba Sztuk 1 pc