12 sztuk/partia pianki sztuczne chromatyczna ptaki ślub boże narodzenie drzewo DIY dekoracje Home Decor #11030
Nazwa: symulacji pianki ptak Kolor: kolor, złoty, srebrny, biały Pianka materiał Opakowanie: 12 sztuk/zestaw
Ze względu na efekty oświetlenia, jasności monitora, ustawienia kontrastu itp, nie może być pewne niewielkie różnice w tonacji barw zdjęć i rzeczywistej pozycji.
Proszę pozwolić 1-2mm różni się ze względu na pomiarze ręcznym, dzięki
Wysyłka warunki
Nasza pozycja są bezpłatną wysyłkę do USA, unii europejskiej, azji, i tak dalej., Zwyczaj, podatki i podatek od wartości dodanej nie są wliczone w cenę i opłaty przewozowej. Zazwyczaj wysyłamy towar do ciebie przez chiny poczta lotniczej poczta za darmo wysyłka, około 15-60days może przybył swój adres. Jeśli potrzebujesz szybka wysyłka DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, chociaż nie są one wolne, ale może cieszyć się bardzo dobre zniżki. Po dokonaniu zamówienia, proszę wybrać sposób wysyłki, które chcesz w naszym sklepie internetowym. Zauważymy śledzenie nr. in listy zamówienia lub wysłać e-mail do ciebie.

Tagi: Tanie: 12 sztuk/partia pianki sztuczne chromatyczna ptaki ślub boże narodzenie drzewo DIY dekoracje Home Decor # A30, wysokiej jakości 12 sztuk/partia pianki sztuczne chromatyczna ptaki ślub boże narodzenie drzewo DIY dekoracje Home Decor # A30, dostawcy Strona DIY Dekoracje z Chin
Rozmiar przesyłki 25cm x 13cm x 9cm (9.84in x 5.12in x 3.54in)
Is_customized Nie
Numer modelu SA010365