Rozmiar: jeden rozmiar
Materiał: plastik + papier
Pakowanie: 8 sztuk/zestaw

Tagi: Tanie: 8 sztuk/zestaw Kreatywny nowy Princess Sofia Party zdmuchnąć Kids Birthday Party Decoration wedding Party Supplies, wysokiej jakości 8 sztuk/zestaw Kreatywny nowy Princess Sofia Party zdmuchnąć Kids Birthday Party Decoration wedding Party Supplies, dostawcy Decydentów hałasu z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Nazwa marki PJZCSBN
Ekspres hałasu Typu Blowout
Numer modelu WH-HOME1925
Is_customized Tak
Okazje Ślub i Zaręczyny,Birthday party,Dzień dziecka,Święto dziękczynienia,Party,Boże narodzenie,Halloween
Materiał plastic

Opis: 6 sztuk/zestaw Mickey Mouse Birthday Party Supplies trąbka Materiał: food grade papier ścier drzewny Ilość: 6 szt Rozmiar: 20x3.5 cm Drogi przyjacielu; Kiedy wybrać logistyki, proszę spojrzeć na czas wysyłki i śledzenia informacji. Ponieważ niektóre z nich są untrackable. Na przykład: 1. untrackable sposób wysyłki: chiny Post zwyczajne mała paczka Plus .

33115 Polecam produkty 6 sztuk/partia ekspres hałasu Blowout róg Avenger Theme strona dostaw szczęśliwy Birthday Party Decoration s dzieci sprzyjają ekspres hałasu Blowout

Funkcja: rozmiar: 12 cm cm temat: Disney Mrożone materiał: papier/plastikowe pakowanie: 6 sztuk/partia w sumie. okazja: dekoracje ślubne, świąteczna świąteczne dostawy, home decoration, konferencja, Dekoracji, campus działań, party uroczystości. uwaga: ze względu na ręczne działania, rozmiar może mieć 1-3 cm błąd ze względu na Inny Monitor, kolor

6 sztuk/zestaw chłopcy niedźwiedź Party Supplies Blowouts Kid urodziny uroczystości Party ekspres hałasu Party prezenty dekoracji Drodzy przyjaciele, Dzięki za zakupy od nas, i proszę pamiętać, że: 1. paczkę będzie dostarczony w ciągu 15-40 dni w większości kraju, ale do niektórych dalekiej krajów, to potrzebuje około 60 dni lub więcej. Prosimy o cierpliwość i nie martw się.