opakowanie: 1 pc
rozmiar: jak obrazek

Tagi: Tanie: Giant Party Champagne Puchar Kształt Butelki Whisky Wino Folia Balony Nadmuchiwane Balony na Urodziny Ślub Wystrój Dla Przyszłej Panny Młodej, wysokiej jakości Giant Party Champagne Puchar Kształt Butelki Whisky Wino Folia Balony Nadmuchiwane Balony na Urodziny Ślub Wystrój Dla Przyszłej Panny Młodej, dostawcy Balonów i Akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Liczba Sztuk 1 pc
Numer modelu NEW
Okazje Ślub,Ślub i Zaręczyny,Birthday party
Materiał Folia aluminiowa
Is_customized Tak
Klasyfikacja Ballon
Nazwa marki FoPcc
Size
color

Śledź nas cieszyć Fani ekskluzywny zniżki 1. cena VIP i dodatkowe zniżki dla zwolennicy 2. wygrywając darmowa produktów i duży kupony od sklepu klub 3. wiedząc nowości, sklep promocja i innych korzyści z góry. Styl: Balony, banery, papier pomponem, Photo booth rekwizyty, kwiat itp 30 szt Rose złota balony Valentine's day balony Birthday Party dekoracje

Opis produktu: Materiał: lateks, konfetti Konfetti średnica: 1 cm/0.39 Rozmiar: 12-Cal Kolor: jak pokazuje obrazek Liczba szt: 1 PC Kształt: okrągły Okazja: partii, rocznica, festiwal, ślub i zaręczyny Klasyfikacja: balon Cechy: Lateksowe balony konfetti Środek 12 , gdy w pełni napompowane (statek uninflated). Różne kolory balon do konfetti sprawia,

32 cal 0-9 Złoto Srebro Balony Duża Liczba Balony Balon Foliowy Ślub Urodziny Party Rocznica Dobrodziejstw Dekoracje Materiał: Folia Rozmiar: Około 32 cal Wariant: 0-9 Kolor: Złoty, srebrny, róża czerwony, niebieski

wysokiej jakości 50 zestawów/partia 30 cm lateksowy Balon Kij biały PCV pręty dla Dostaw Balony balon dekoracje Ślubne akcesoria rosja-Kupujący pamiętaj, aby wykorzystać swoje imię i nazwisko zakupu jeśli masz jakiekolwiek wymagania, proszę zostawić wiadomość, aby usa nazwa: balon pręt specyfikacja: pręty + wsparcie wsparcie 1 bat + 1 = = 1 zestaw dźwigni rozmiar: