Szanowni państwo,
Zapraszamy do naszego sklepu! Wiele rodzajów pakiet przedmioty są sprzedać tutaj, i jesteśmy offerring najlepszą cenę.
Jeśli masz jakieś pytanie dotyczące Cena, ilość Lub cokolwiek innego, prosimy napisać do nas, a my odpowiemy na pierwszy raz.
Mają dobry dzień!
Szczerze
Opakowanie Studio
torba na zakupy z tworzywa sztucznego
rozmiar: 25*20 + 5 cm; 35*30 + 5 cm; 40*30 + 5 cm; 45*35 + 5 cm
(1 cal = 2.54 cm)
materiał: PE
funkcja: PE, grube, silne nośność

Tagi: Tanie: Uchwyt Prezent Torba Plastikowa Słodkie Serca Wedding Party Favor Cukierki Centrum handlowe Torby Różowy Biały Dół Darmowa Wysyłka, wysokiej jakości Uchwyt Prezent Torba Plastikowa Słodkie Serca Wedding Party Favor Cukierki Centrum handlowe Torby Różowy Biały Dół Darmowa Wysyłka, dostawcy Torebki na prezenty i Owijania Dostaw z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Prezent Torba Rozmiar 45x35cm, 35x25cm, 25x20cm, 40x30cm
Numer modelu Heart bag
Okazje Birthday party,Party,Ślub i Zaręczyny,Ślub,Walentynki
Wzór Serce
Nazwa marki NEil&Si
Is_customized Tak
Liczba Sztuk 50pcs
Materiał Plastikowe

12 sztuk/partia (zestaw 12) Duży Metaliczny Złoty Chevron Torby Cukierków Papieru Popcorn Skrzynki Wedding party Urodziny dla dzieci dekoracje Proszę O uwagę : mieszane Kolory i Mieszane Wzory dla jednej partii (12 sztuk/partia) jest nie są dostępne , i proszę wybrać swój ulubiony jak naszej karty kolorów, dzięki. Opis produktu: te wspaniałe popcorn skrzynki

zapraszamy do Naszego Sklepu! darmowa wysyłka przez chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus. nie można śledzić paczkę 's informacji na każdej stronie internetowej. kosztować około 25-60 dni. proszę zrozumieć i czekać pacjenta! --------------------------------------------------------------- materiał: torby OPP ciasto (z tworzywa sztucznego)

Materiał: Papier Pakowy rozmiar: jak pokazano 10 zestaw = 10 skrzynki + 5 ptak tagi tagi + 5 szyszka + 1 wstążka kolor: jak obrazek cechy: wysokiej Jakości 100% Food Grade Paper uwagi: fabryka bezpośrednio dostarczać, minimalna ilość to 10 sztuk za dużo.

Zastosowanie produktu: Ślubne Prezenty, Prezenty Rocznica, Baby shower dekoracji Parametry produktu: (1) materiał: Papier (2) rozmiar: Całkowita około 30*37 cm/11.81*14.57 w UWAGA: musisz zebrać po otrzymaniu Lista pakowania: 1 zestaw z karuzela cukierki box (z wstążką i klej dwustronny)