VOLCANEE 10 sztuk/partia Zespół Vape dla E Cig Ochrony Dekoracji Pierścień 10mm Silicon Rubber Band dla RDA RTA RDTA atomizer
Średnica wewnętrzna: 20mm ok
Szerokość Pasma: 10mm ok
UWAGA :
Silicone rubber band pierścień Antypoślizgowe dekoracyjne zespół vape dla elektroniczny papieros modów mechaniczne RDA RBA parownik
Wysyłamy mix kolorów z losowo graficzne wzory bez drugi potwierdzenia
UWAGA: NIE MA BATERII LUB INNYCH PRODUKTÓW WLICZONE W CENĘ, TYLKO VAPE ZESPOŁY.

Tagi: Tanie: Volcanee 10 sztuk/partia Zespół Vape dla E Cig Ochrony Dekoracji Pierścień 10mm Silicon Rubber Band dla RDA RTA RDTA atomizer, wysokiej jakości Volcanee 10 sztuk/partia Zespół Vape dla E Cig Ochrony Dekoracji Pierścień 10mm Silicon Rubber Band dla RDA RTA RDTA atomizer, dostawcy Elektroniczny Papieros Akcesoria z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Kolor Mix Colors
Kompatybilny model sub tank atomzier RDA RDTA RTA
Numer modelu Vape Band
Typ artykułu Dekoracyjne Ochrony Band/Okładki/Torba
Materiał Plastikowe
Nazwa marki volcanee
For Atomzier / tank/ mechanical mod
Model Vape bands
vape band for mod vape band silicone rings
Decoration Ring 10mm width approx.

Volcanee Końcówka 810 Kroplówka Regulowany Przepływ Powietrza dla TFV8 RTA Zbiornik RDA Atomizer Elektroniczne Papierosy Zbiornik Ustnik Akcesoria Vape 810 Żywica Wskazówki Kroplówka Cechy: Materiał: Normalny Żywicy Kolor: Kolor Mix Fit: dla TFV8/TFV8 Duże Dziecko/TFV12 zbiornika, ale nie na TFV8 zbiornika Dziecko Wysokość: Około 16.5mm Pakiet zawiera: 1 sztuka/2 sztuk

Zachwiał Topionego Clapton Ogrzewanie Drutu A1 SS316L Ni80 Wąż Alien V2 Płaskie Clapton Drut Oporowy RDA Atomizer Cewki Akcesoria Opis No19: Zachwiał Topionego Clapton/(26g + 32g) * 2 + 32g Materiał: a1 Długość: 15 stóp (Ok) No37-26: Alien V2/KA3 * 26g + SS316L32G Materiał: A1 i SS316L Długość: 10 stóp (Ok) No37-28: Alien V2/KA3 * 28g + SS316L32G Materiał: A1 i SS316L