1-3 lat zalecane długość stopy 10-13 cm
4-6 lat zalecane długość stopy 12-15 cm
7-9 lat zalecane długość stopy 14-16 cm
10-12 lat zalecane długość stopy 15-17 cm
D Rop wysyłka Jest Mile widziane?
Na drop shipping, możemy wysłać towar do klientów bezpośrednio i nie będzie zostawić informacje o nas, jeśli chcesz do.
Jak można śledzić moje paczkę?
Można śledzić paczkę na stronie internetowej za pomocą numeru przesyłki: www.17track.net/en (skopiowane do przeglądarki, aby otworzyć).
Co mogę zrobić, gdy zakup protection czas ucieka?

Tagi: Tanie: BibiCola 5 par/partia 2019 jesień zima ciepłe dzieci skarpetki chłopcy dziewczyna cute cartoon skarpety dla dzieci sport styl bawełniane skarpetki, wysokiej jakości BibiCola 5 par/partia 2019 jesień zima ciepłe dzieci skarpetki chłopcy dziewczyna cute cartoon skarpety dla dzieci sport styl bawełniane skarpetki, dostawcy Skarpety z Chin
Rozmiar przesyłki 18cm x 15cm x 6cm (7.09in x 5.91in x 2.36in)
Rozmiar 2-3 t, 4-6 t, 7-9 t, 10-12 t
Nazwa marki BibiCola
Materiał Bawełna
Płeć Dziewczyny
Typ wzoru Zwierząt
Numer modelu qwe163
Fit Pasuje prawda na wymiar, weź swój normalny rozmiar
Nazwa działu Dzieci
Typ artykułu Skarpety

Dane techniczne: Moda lamparty drukuj, miękkie i wygodne do noszenia. Wykonana z bawełny, zmywalny, łatwe do czyszczenia do codziennego noszenia. Nadaje się jako specjalny prezent dla swojej rodziny. Typ: Skarpetki Płeć: Unisex Styl: Fashion Materiał: Bawełna Okazjach: Codziennie Nosić, Domu, Zakupy, Imprezy, itp Cechy: Miękkie, Leopard Print, Elastyczne, Moda,

Skarpetki dla dzieci Słodkie Dzieci Toddlers Dziewczyny Koronki Przebili Miękkie Bawełniane Skarpetki dziecięce Skarpetki Trwałe FJ88 Wyroby Pończosznicze opis: cechy: 100% nowy i wysokiej jakości rozmiar: S: Pasuje 1-4 Lat: długość 18 cm L: Pasuje 4-7 Lat: długość 20 cm miękki Materiał Oddychający 95% Bawełna i 5% Nylon odpowiednie dla Dzieci i Dziewczyn uwaga: 1.

nazwa produktu dzieci scoks waga 150g rozmiar wiek: 0-7 Lat. materiał bawełna/elastan kolor 5 kolor dostępny ilość 6 para przydatne szkoła/Nieformalna/Podróży funkcja: 100% nowy i wysokiej jakości. ilość: 6 par = 12 sztuk moda, kolorowe, wygodne skarpety materiał: Bawełna, Elastan styl: Na Co Dzień kolor: Jak obrazka przedstawienie rozmiar