Tagi: Tanie: Zima dla dzieci kreskówki zagęścić skarpety unisex dzieci Christmas Gift Box skarpety Elastyczne wygodne skarpetki 1 8 t 4 par/partia, wysokiej jakości Zima dla dzieci kreskówki zagęścić skarpety unisex dzieci Christmas Gift Box skarpety Elastyczne wygodne skarpetki 1-8 t 4 par/partia, dostawcy Skarpety z Chin
Typ jednostki lot (4 Para/lot)
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)
Rozmiar 1-3T, 3-5T, 5-8T
Nazwa marki duracion
Materiał Bawełna
Płeć Unisex
Typ wzoru Cartoon
Numer modelu cartoon socks
Fit Pasuje prawda na wymiar, weź swój normalny rozmiar
Nazwa działu Dzieci
Typ artykułu Skarpety

Dane techniczne: Moda lamparty drukuj, miękkie i wygodne do noszenia. Wykonana z bawełny, zmywalny, łatwe do czyszczenia do codziennego noszenia. Nadaje się jako specjalny prezent dla swojej rodziny. Typ: Skarpetki Płeć: Unisex Styl: Fashion Materiał: Bawełna Okazjach: Codziennie Nosić, Domu, Zakupy, Imprezy, itp Cechy: Miękkie, Leopard Print, Elastyczne, Moda,

Skarpetki dla dzieci Słodkie Dzieci Toddlers Dziewczyny Koronki Przebili Miękkie Bawełniane Skarpetki dziecięce Skarpetki Trwałe FJ88 Wyroby Pończosznicze opis: cechy: 100% nowy i wysokiej jakości rozmiar: S: Pasuje 1-4 Lat: długość 18 cm L: Pasuje 4-7 Lat: długość 20 cm miękki Materiał Oddychający 95% Bawełna i 5% Nylon odpowiednie dla Dzieci i Dziewczyn uwaga: 1.

nazwa produktu dzieci scoks waga 150g rozmiar wiek: 0-7 Lat. materiał bawełna/elastan kolor 5 kolor dostępny ilość 6 para przydatne szkoła/Nieformalna/Podróży funkcja: 100% nowy i wysokiej jakości. ilość: 6 par = 12 sztuk moda, kolorowe, wygodne skarpety materiał: Bawełna, Elastan styl: Na Co Dzień kolor: Jak obrazka przedstawienie rozmiar