Tagi: Tanie: 4 sztuk/partia Dzieci piśmienne ołówek kreatywny cartoon symulacja lollipop słodkie eraser bezpieczny nietoksyczny szkolne dzieci prezent, wysokiej jakości 4 sztuk/partia Dzieci piśmienne ołówek kreatywny cartoon symulacja lollipop słodkie eraser bezpieczny nietoksyczny szkolne dzieci prezent, dostawcy Gumka z Chin
Rozmiar przesyłki 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Gumka
Gumka materiał Gumy
Styl eraser Biuro eraser
Wiek > 3 lat
Projekt Inne
Nazwa marki Lodibe
Numer modelu 537
Nowość Fantastyczna
Typ eraser Ołówek gumka

Opis: Kolor: Multi, wyślij losowo Materiał: guma Rozmiar: 2*3.4 cm Pakiet zawiera: 1 para gumy drogi Przyjacielu, jeśli jesteś Rosyjski klienta, proszę zostawić nam swoje IMIĘ I NAZWISKO i WŁAŚCIWY KOD POCZTOWY na adres wysyłki, otrzymasz paczkę szybciej, dziękuję z góry! płatności 1. akceptujemy Alipay, West Union, TT. wszystkie główne karty kredytowe

Cechy: Fabrycznie Nowe i Dobrej jakości Kawaii eraser. The eraser bardzo ładny. Dane techniczne: Rozmiar: 4.5 cm ( Mały rozmiar ) Wyślij mix kolor, nie można wybrać kolor, dzięki! Opakowanie: worek opp Wysyłka 1. rzeczy wysyłają w ciągu 3-15 dni roboczych po twój zapłaty. 2. wysyłamy swoją pozycję na podstawie adresu Escrow, więc upewnij

opis: 100% nowy i wysokiej jakości Kawaii Kolorowe Gumki jest podane do dziecka najlepszy prezent urodzinowy materiał: Guma rozmiar: Średnica 3 cm, wysokość 1.7 cm ilość: 5 sztuk projekt: 5 wzory jak na zdjęciu pakiet zawiera: 5 x gumka ( mix kolorów ) polecam produkty