dane techniczne:
Kolor nadwozia: 4 wzory.
tusz kolor: czarny
pisanie punkt: 0.5mm.
Materiał korpusu: z tworzywa sztucznego, bezpieczne i zdrowe dla ludzkiego ciała i środowiska.
rozmiar: długość 18 cm.
waga: 10 g/sztuk
funkcja: długopis żelowy/Prezent Biznesu.
wskazówka: ten produkt ma bez pakietu .
Lista opakowanie:
ten produkt jest 4 części/partia, wymieszać z 4designs. jeśli chcesz, aby wybrać kolor, proszę zostawić wiadomość podczas składania zamówienia. please nie martwić o wysyłce.

Tagi: Tanie: 4 Sztuk/partia Śliczne Kawaii Plastikowe Długopisy Żelowe Piękny Cartoon Królik Długopis Dla Dzieci Pisanie Prezent Koreański Biurowe Darmowa Wysyłka, wysokiej jakości 4 Sztuk/partia Śliczne Kawaii Plastikowe Długopisy Żelowe Piękny Cartoon Królik Długopis Dla Dzieci Pisanie Prezent Koreański Biurowe Darmowa Wysyłka, dostawcy Długopisy żelowe z Chin
Rozmiar przesyłki 22cm x 17cm x 11cm (8.66in x 6.69in x 4.33in)
Kolor tuszu Czarny
Nazwa marki MODYCON
Numer modelu FH-b011
Wykorzystanie Biuro i szkoła pen
Pisanie punkt 0.5mm
Wymazywalnej lub nie Nie
Materiał Plastikowe
Żel pióra atramentu typ Żel atramentu
Żel pióra atramentu funkcji Normalne
Typ Długopis żelowy
Packing OPP Bag
OEM Yes
Payment Escrow,T/T,Western Union
Quality Control Checked one by one before delivery

Projekt: 2 kolory rozmiar: około 16.5 cm tusz: Czarny, 0.5mm materiał: Tworzywo Sztuczne waga: 15g pakiet: to jest 36 sztuk/pudło, bez pudełka.

Start Koniec Porady: 1, dla zamówień ≥ $7, oferujemy zamówienie tropić liczbę, można śledzić wszystkie trajektorii! 2, jeśli chcesz kupić więcej niż jeden produkt, proszę dodać wszystko do Koszyka pierwszy. Kiedy przystąpić do kasy strony, Sprzedawca Rabat zostanie automatycznie oblicza.; 3, jeśli masz jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt obsługa klienta i życzę

uwagę 1. Ten produkt jest wysyłany za pomocą specjalnego Chiny post. dostaniesz tropi liczbę, ale to tylko może być śledzone w Chinach, nie może być śledzone w swoim kraju 2. Zazwyczaj przesyłka opuści wziąć jeden miesiąc do dwóch miesięcy, aby dotrzeć do swojej strony. If ciebie nie odebrać przesyłkę w ciągu 2 miesięcy, proszę powiedz nam. dołożymy się dla ciebie.

Materiał: Tworzywo Sztuczne kolor: Pomarańczowy długość: około 15 cm pióro Punkt: 0.5mm napełnić: Czarny pakiet Zawiera: 5 x Gel Pen uwaga: strzelanie światła i różne wyświetlacze mogą powodować kolor pozycja na zdjęciu trochę różni się od prawdziwych. dozwolone błąd pomiaru jest +/-1-3 cm.