Dla zamówień Nie śledzenia informacji Chyba, że wybrać China Post Registry Air Mail.
Dla zamówień> $10, darmowa wysyłka przez chiny Post Registry Air Mail z ważny numer śledzenia.
Dla zamówień> 180, ekspresowe darmowa wysyłka przez EMS/DHL/Aramex itp. z wyjątkiem niektórych zdalnego kraju.
Aby zobaczyć Niesamowite Ceny, zapraszamy do naszego Hurtownie Sklep .
Kliknij
17 cm długi

Tagi: Tanie: 6 sztuk/partia Cukierki Kolor Mazaki Żel Pióra Promocyjne Prezent Papiernicze Szkolne i Biurowe Promocyjne Markery, wysokiej jakości 6 sztuk/partia Cukierki Kolor Mazaki Żel Pióra Promocyjne Prezent Papiernicze Szkolne i Biurowe Promocyjne Markery, dostawcy Długopisy żelowe z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Typ Długopis żelowy
Żel pióra atramentu funkcji Normalne
Pisanie punkt 0.38mm
Wymazywalnej lub nie Nie
Numer modelu cat gel pen
Nazwa marki house of novelty
Materiał Plastikowe
Wykorzystanie Biuro i szkoła pen
Żel pióra atramentu typ Żel atramentu

Produkt Deatails Nazwa produktu: Długopis Żelowy Wymiary produktu: 15.5 cm Waga produktu: 140g Produktu Materiał: Plastik Styl produktu: Słodkie Produkt Wzór: Diament Cechy Produktu: Smooth Pisanie Funkcja Produktu: Przydatne Specyfikacja Produktu: 12 sztuk

Materiał: Tworzywo Sztuczne kolor: Pomarańczowy długość: około 15 cm pióro Punkt: 0.5mm napełnić: Czarny pakiet Zawiera: 5 x Gel Pen uwaga: strzelanie światła i różne wyświetlacze mogą powodować kolor pozycja na zdjęciu trochę różni się od prawdziwych. dozwolone błąd pomiaru jest +/-1-3 cm.

Inspiracja: Kolor nadwozia: 4 kolor. Mix statek. Thanks. Funkcja: Pióra atramentu: Czarny Kolor Pisanie punkt: 0.5mm. Ciała Materiał: Plastik, bezpieczne i zdrowe dla ludzkiego ciała i środowiska. Wskazówka: To będzie dobrze pakiet, więc nie martw się o wysyłce. 48 sztuk/1 partia.

0.35mm cienka linia pisanie punkt pisanie gładka gładka, gospodarcza i ochrony środowiska doskonały do szkoły i biura dobry prezent dla dzieci gwarantujemy, że najlepsze usługi i najniższe ceny. opis: Model: 31880 kolor: czarny wkład/czerwony refill materiał: tworzywo sztuczne pisanie punkt: 0.35mm Rozmiar produktu: 15.2*1*1 cm uwagi: 1. prawdziwy