1 sztuk/partia Rdzeń metalowy długopis obrotowy metalowy długopis

uwaga 1: 1. w celu obniżenia nasi klienci kupujący kosztów, w związku z tym, wysyłamy poniżej celu porcelanową poczta, ale nie z numerem przesyłki. nie można sprawdzić na linii. jest szybki do wielu krajów, szczególnie większość krajów UE. prawie trwa około 20-30 dni. 2. Please przeczytaj to przed złożeniem zamówienia, nie przyjmujemy wszelkie spory bez numeru ścieżki. 3. Jeśli nie otrzymasz zamówienie po 60 dni, ponownie wysyłać zamówienia dla ciebie lub cofnąć pieniądze do ciebie. uwaga 2: jeżeli zamówisz więcej niż 6 sztuk lub mieszać inne przedmioty sumie 10 dolarów lub więcej, będziemy wysyłać przez rejestracja! szczegóły produktu

Tagi: Tanie: 1 sztuk/partia Rdzeń metalowy długopis obrotowy metalowy długopis, wysokiej jakości 1 sztuk/partia Rdzeń metalowy długopis obrotowy metalowy długopis, dostawcy Długopisy z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Kolor tuszu Niebieski
Kolor Brown
Typ Długopis
Nazwa marki Genkky
Materiał Metal
Wykorzystanie Biuro i szkoła pen
Wymazywalnej lub nie Nie
Pisanie punkt 0.7mm
Nowość Tak
Numer modelu 56320

1 sztuk/partia Rdzeń metalowy długopis obrotowy metalowy długopis

Szanowni klienci, Ze względu na międzynarodowych zakupy, to lepiej wybrać rejestrowym airmail, Stowarzyszenieosa.org standardowa wysyłka lub epacket. Co ile produkty można kupić, to będzie ładować 1 czas wysyłki opłaty, jeśli koszty wysyłki będzie dodać, prosimy o kontakt z nami, będziemy dostosować wysyłki opłaty Jeśli Masz jakiekolwiek problemy z produktu, który otrzymał,

4 sztuk/partia Nowość Lizak Długopis Uczeń Prezent Papiernicze Szkolne 100% nowy i wysokiej jakości Cechy: Lollipop modelowania długopis, słodkie lekki, dorośli i dzieci są jak. Powieść zaprojektowane, bardzo śmieszne Sprawia, że specjalne wśród ludzi. Extra-smooth pisanie system zapewnia łatwe pisania doświadczenie. Idealny narzędzia dla notatniku,

hurtownie Promocja 12 sztuk/partia Dobrej Jakości 12 Inny Kolor Bling Kryształ Pióro Kulkowe/Długopis Na Prezent Darmowa Wysyłka piękne, aby spojrzeć na, miły w dotyku i łatwy w użyciu, w rollerball stał się ulubionym dla wielu użytkowników i kolekcjonerów podobne. to pisze z mniej ciśnienia, zapewnia więcej linii i skips definitive mniej niż d? ugopis przy jednoczesnym zachowaniu wygodę