Metoda płatności
1. istnieje wiele metod płatności dostępnych na Stowarzyszenieosa.org, takich jak Alipay, karty kredytowe, przelewy bankowe w czasie rzeczywistym, płatności w trybie offline (przelewy bankowe i Western Union). można wybrać metodę, która jest najbardziej wygodne dla ciebie. Aby chronić swoje interesy, płatność zostanie tymczasowo przechowywane przez Alibaba, i nie będzie uwalniane do nas do momentu otrzymania zamówienia i są z niego zadowolony.
Wysyłka
1. gdy otrzymaliśmy twoje zamówienie informacje i płatności, zwykle trwa us 2-5 dni, aby zakończyć dostawy i zaktualizować logistyki śledzenia informacji do systemu. Jednak, ze względu na pewne czynniki i regionalne problemy, które mogą prowadzić do opóźnienia w dostawie, mamy nadzieję, że można zrozumieć. Czas tranzytu jest zwykle 15-40 dni, prosimy o cierpliwość.

Tagi: Tanie: 6 sztuk/partia MUJI styl 0.35mm długopis żelowy ciemnoniebieski tusz długopis ekspres Pen szkoła biuro student egzamin pisanie biurowe dostaw, wysokiej jakości 6 sztuk/partia MUJI styl 0.35mm długopis żelowy ciemnoniebieski tusz długopis ekspres Pen szkoła biuro student egzamin pisanie biurowe dostaw, dostawcy Długopisy żelowe z Chin
Rozmiar przesyłki 11cm x 11cm x 25cm (4.33in x 4.33in x 9.84in)
Typ Długopis żelowy
Żel pióra atramentu funkcji Normalne
Pisanie punkt 0.38mm
Wymazywalnej lub nie Nie
Nazwa marki LISM
Numer modelu t31880
Materiał Plastikowe
Żel pióra atramentu typ Ciecz atramentu
Wykorzystanie Biuro i szkoła pen

Projekt: 2 kolory rozmiar: około 16.5 cm tusz: Czarny, 0.5mm materiał: Tworzywo Sztuczne waga: 15g pakiet: to jest 36 sztuk/pudło, bez pudełka.

Start Koniec Porady: 1, dla zamówień ≥ $7, oferujemy zamówienie tropić liczbę, można śledzić wszystkie trajektorii! 2, jeśli chcesz kupić więcej niż jeden produkt, proszę dodać wszystko do Koszyka pierwszy. Kiedy przystąpić do kasy strony, Sprzedawca Rabat zostanie automatycznie oblicza.; 3, jeśli masz jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt obsługa klienta i życzę

1 pc Słodkie Kot Paw Różowe Serce Żel Długopis Pióro Podpis 0.5mm Black Ink Szkoła Biurowe Promocyjne Prezent studenci Biurowe Materiał: Plastik Rozmiar: łapa kota: 18.8 cm serca: 17 cm Opakowanie: 1 pc gel pen

792747883851148 Hot Przedmiotu US 0.89 dolarów /opakowanie US 2.99 dolarów /szt US 1.77 dolarów /szt US 4.69 dolarów /szt US 1.85 dolarów /szt Opis produktu rozmiar: 15.4 cm materiał: tworzywo sztuczne zawartość opakowania: 6 sztuk o Wysyłce 1. we wyśle przedmiot w ciągu 48 godzin