Brand new i wysokiej jakości. Prosty wygląd i wysoka pojemność projekt. Przyjazny dla środowiska, zdrowe i nie zaszkodzi. Pisanie sprawnie i obsługi wygodne. Pakiet zawiera: 36 sztuk/zestaw Długopisy Refill Materiał: plastik Pisanie punkt: 0.8mm Kolor tuszu: 36 kolory Każdy Długopis Długość: Około 13 cm

Tagi: Tanie: 36 sztuk/partia Flash Gel Pen Kulminacyjnym Napełniania Kolor Pełna Shinning Napełniania Malarstwo Pen, wysokiej jakości 36 sztuk/partia Flash Gel Pen Kulminacyjnym Napełniania Kolor Pełna Shinning Napełniania Malarstwo Pen, dostawcy Długopisy żelowe z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Długopis żelowy
Numer modelu Gel Pen Highlight
Żel pióra atramentu funkcji Normalne
Wymazywalnej lub nie Nie
Nazwa marki JESJELIU
Pisanie punkt 0.8mm
Materiał Plastikowe
Wykorzystanie Biuro i szkoła pen
Żel pióra atramentu typ Żel atramentu

Projekt: 2 kolory rozmiar: około 16.5 cm tusz: Czarny, 0.5mm materiał: Tworzywo Sztuczne waga: 15g pakiet: to jest 36 sztuk/pudło, bez pudełka.

Opis: 100% nowy i wysokiej jakości Materiał: plastik Tusz kolor: czarny Rozmiar: 14 cm Waga: 8g Projekt: 4 wzory jak na zdjęciu, wysyłać losowo i mix Pakiet zawiera: 1 * Gel pen (nie retail box) Zauważ: 1. proszę pozwolić 1-3 cm błąd ze względu na pomiarze ręcznym. pls upewnić się, że nie przeszkadza przed złożeniem oferty.

uwagę 1. Ten produkt jest wysyłany za pomocą specjalnego Chiny post. dostaniesz tropi liczbę, ale to tylko może być śledzone w Chinach, nie może być śledzone w swoim kraju 2. Zazwyczaj przesyłka opuści wziąć jeden miesiąc do dwóch miesięcy, aby dotrzeć do swojej strony. If ciebie nie odebrać przesyłkę w ciągu 2 miesięcy, proszę powiedz nam. dołożymy się dla ciebie.

Produkt Deatails Nazwa produktu: Długopis Żelowy Wymiary produktu: 15.5 cm Waga produktu: 140g Produktu Materiał: Plastik Styl produktu: Słodkie Produkt Wzór: Diament Cechy Produktu: Smooth Pisanie Funkcja Produktu: Przydatne Specyfikacja Produktu: 12 sztuk