Cechy: Fabrycznie Nowe i dobrej jakości Twórczy drewniane ołówek
Pakowanie: 12 sztuk/paczka
Jedno opakowanie rozmiar: 17.7x4.6 cm
Wysyłka
1. rzeczy wysyłają w ciągu 3-5 dni roboczych po twój zapłaty.
2. wysyłamy swoją pozycję na podstawie adresu Escrow, więc upewnij się, że jest poprawne. Jeśli ze względu na zły adres, nie ciężar odpowiedzialności.
3. zwykle, trwa 25-60 dni roboczych dla przyjazdu przez Chiny Poczty Lotniczej.
4. czasem z powodu złej pogody lub strata czasu w odprawy celnej. Pls cierpliwie czekać, jeśli nie otrzymasz rzeczy na czasie. Jeśli nie otrzymywać rzecz, pls o kontakt z nami, a następnie pomożemy ci śledzić go.

Tagi: Tanie: 60 sztuk/partia Kawaii Trygonometryczne drewniane ołówki Długość: 7 "wzór Śliczny piśmienne praktyka ołówek szkolne (ss 1435), wysokiej jakości 60 sztuk/partia Kawaii Trygonometryczne drewniane ołówki Długość: 7 "wzór Śliczny piśmienne praktyka ołówek szkolne (ss-1435), dostawcy Standardowy Ołówki z Chin
Rozmiar przesyłki 20cm x 15cm x 30cm (7.87in x 5.91in x 11.81in)
Kolor Random Color
Typ Standardowy ołówki
Opakowanie Zestaw
Ołów twardości HB
Rozpuszczalny w wodzie lub nie No
Nazwa marki GANSSIA
Materiał korpusu Drewna
Model Number ss-1435
Use Office & School Pencil
Lead Color Black
Type Standard Pencils

Wy-plugin-start Gorący Towar $3.88 $14.09 $12.89 $7.39 $8.39 $12.88 $8.49 $10.59 Wy-plugin klasy ROZMIAR: 12*23 cm OPAKOWANIE: 1 sztuk/partia Sposób użycia: Diy księga gości farbowanie, malarstwo szablon, home decor diy itp JAK KORZYSTAĆ 1. Kształtowanie krem z produkcji efekt stereo: 2. długopis rysunek 3. szczotka tkaniny efekt 4.

Brązowy Francuski Braid Narzędzie Splot Włosów Oplatarce Przenośne Włosów Braid Akcesoria Diy Włosów Oplatarce Dla Kobiet Plastikowe Fryzura Narzędzia

kobiety Butterfly Wings Poncho Szal Szale Damskie Nimfa Pixie Costume Akcesoria funkcja : 100% nowy i wysokiej jakości ilość: 1 PC wysokiej jakości i moda jego specjalna konstrukcja sprawi, że wyglądają unikalne specjalna konstrukcja, to jest dobry dekoracji dla strony jest to dobry prezent dla swojego kochanka, rodzina, przyjaciel i współpracowników materiał:

Holograficzne TCA200 Złoty Kolor Mylar Losowo Rozmiar Cięcia Blachy Płatków do dekoracji paznokci i inne sztuki DIY dekoracji -Glitter Kształt : losowe Rozmiar Cięcia Gllitter -Glitter kolory : jak na zdjęciach. uwaga: Kochani, t he zdjęcie przedstawiające efekt może nie być w pełni odblaskowe, prosimy o zrozumienie. -opakowanie Waga : Abt. 50g/200g/500g niezawodne