Rozmiar: 273*147mm Waga: około 262g Materiał powierzchni: Mikrofibra zużycie Wysokiej wytrzymałości na rozciąganie Wypełnienie: Aktywny Gęstości dynamiczny gęstości paddinga Blok Arc: PRO T2.0 Wysokiej chromu-stali molibdenu Cel: składane/droga/górski poziom cross-country wyścig

Tagi: Tanie: Prologo Profesjonalne Kolarstwo Siodło Wysokiej Jakości T2.0 Łuk Rower Górski Mikrofibry Skórzane Hollow Przodu Ultralight 262g Siodło, wysokiej jakości Prologo Profesjonalne Kolarstwo Siodło Wysokiej Jakości T2.0 Łuk Rower Górski Mikrofibry Skórzane Hollow Przodu Ultralight 262g Siodło, dostawcy Siodełka rowerowego z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Kategoria Przednim siedzeniu maty
Materiał powłoki Skóra
Wykorzystanie Rowery górskie
Użytkownika Mężczyźni
Numer modelu Prologo KAPPA EVO PAS
Is_customized Tak
Rozmiar 273*147mm
Weight about 262G

MARKA: GYES SZIE: 280*155 MM SZYNA: CR-MO (CP) NIT: STAL KOLOR: ŻÓŁTY/MIÓD POMARAŃCZOWY/CZARNY PŁATNOŚĆ: wszystkie płatności zatwierdzone przez Stowarzyszenieosa.org dostępne. wszelkie pytania o to, daj nam znać, a można również uzyskać pomoc z linku http://help.Stowarzyszenieosa.org/pay_order.html TRANSPORT UWAGI: -swoich zamówień będzie dokładnie sprawdzić

GUB MTB drogowego rower siodło pełna węgla + Mikrofibry skórzane wygodne siodełko roweru rowerów części Dane techniczne: Marka: GUB 1166 Materiał: węgla + Mikrofibry skórzane Kolor Czarny Waga Około: 258g Rozmiar 280*148*56mm

Opis: Super wygodne do jazdy. Inżynierii ludzkiego ciała konstrukcja wklęsłe i wypukłe ścięcia. Antypoślizgowe podszewka z regulowanym sznurkiem. 100% nowy i wysokiej jakości Materiał: gąbka Kolor: czarny/orange/czerwony/niebieski Rozmiar: 28 cm x 16 cm/11.02 x 6.29 Ilość: 1 pc Pakiet zawiera: 1 x bike seat cover