QCC W TAI WAN
Rosyjski Przyjaciel Zwrócić Uwagę Proszę!!!
-Proszę wypełnić pełną nazwę odbiorcy w porządku z powodu nowej polityki Rosyjskich obyczajów,
W przeciwnym razie prawdopodobnie nie otrzyma pakiet końcu.
-Nie jesteśmy odpowiedzialni za nondelivery spowodowane przez tego klienta nie zapewniają
Wystarczająco dużo informacji podczas dokonywania zamówienia.
Deliever czas Russion

Tagi: Tanie: Oryginalne Mikrofon innner i Ładowania Usb Jack Zarząd Do ZTE Blade A2 BV0720 ładowarka USB Dock Port Ładowarka Flex Ribbon akcesoria, wysokiej jakości Oryginalne Mikrofon innner i Ładowania Usb Jack Zarząd Do ZTE Blade A2 BV0720 ładowarka USB Dock Port Ładowarka Flex Ribbon akcesoria, dostawcy Telefon komórkowy Flex Kabli z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Nazwa marki weeten