Proszę potwierdzić, że określone części urządzenia są wadliwe przed zakupem odpowiedniego części. Jeśli nie można potwierdzić konkretnych części awarii, proszę nie kupić go. Dziękuję bardzo!
Niektóre wewnętrzne części są odłączyć z maszyny, to nie jest pełna nowa, ale został przetestowany i 100% działa idealne. Użyj go z ufnością. Jeśli nie zgadzasz proszę nie kupować! dziękujemy!
Przypomnienie:
Rosyjski Przyjaciel Zwrócić Uwagę Proszę!!!
Wypełnij pełną nazwę odbiorcy w porządku z powodu nowej polityki Rosyjskich obyczajów,

Tagi: Tanie: Wyświetlacz LCD Flex Kabel Zarząd Główny Moduł z Flex Cable Ribbon Dla Lenovo Yoga Tab 3 Pro yt3 x90 YT3 X90L YT3 X90F YT3 X90X, wysokiej jakości Wyświetlacz LCD Flex Kabel Zarząd Główny Moduł z Flex Cable Ribbon Dla Lenovo Yoga Tab 3 Pro yt3-x90 YT3-X90L YT3-X90F YT3-X90X, dostawcy Telefon komórkowy Flex Kabli z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Kolor lcd flex cable