2018 Chłopców i Dziewcząt Dzieci Cienkie W stylu Patchwork Bluzy Rozmiar: 80,90, 100,110,120

Tagi: Tanie: Boys Baby Bluzy 2018 dzieci 2 sztuk/partia bluzy Patchwork stylu litery sportowe cienki sweter Dzieci Moda zestawy, wysokiej jakości Boys Baby Bluzy 2018 dzieci 2 sztuk/partia bluzy Patchwork stylu litery sportowe cienki sweter Dzieci Moda zestawy, dostawcy Zestawy odzieżowe z Chin
Typ jednostki Zestaw
Rozmiar przesyłki 28cm x 22cm x 2cm (11.02in x 8.66in x 0.79in)
Kid usa rozmiar 18 m, 24 m, 5 t, 3 t, 4 t
Nazwa działu Dzieci
Typ artykułu Zestawy
Kołnierz O-neck
Typ wzoru List
Płeć Unisex
Styl rękaw Regularne
Materiał Lycra,Bawełna
Styl Moda
Fit Pasuje prawda na wymiar, weź swój normalny rozmiar
Zamknięcie typu Swetry
Długość rękawa (cm) Pełna
Numer modelu tc003

2017 Chłopców Kamizelka Odzież Zestaw dzieci chłopcy małe Kamizelki rozrywka Ubrania Dzieci balu Ślubna Garnitury (Kamizelka + Koszula + spodnie + krawat) chłopcy Szkoły nosić Niektórzy klienci chcesz większy rozmiar, więc możemy dodać rozmiar 170. Rozmiar 170 używać więcej materiału i Znacznie większe niż mniejsze rozmiary. Tak, cena rozmiar 170 jest $25.99. Pls sprawdzić.

jeśli Podoba Ci Się Ten Przedmiot, Proszę Dodać Go Do Listy życzeń , Jeśli Podoba Ci Się Nasz Sklep, Proszę Dodać Go Do Listy magazynu . We Zapewnić Dużego Rozkazu Duży Rabat, jeśli Masz Jakiekolwiek Pytania, Prosimy O Kontakt Z Nami dziękuję bardzo!!! cechy: 100% nowy i wysokiej jakości wykonane z bawełny, miękkie i oddychające nadaje się do sezonu: Lato nadaje

30325 Dziewczyna odzież Uwaga: proszę porównać szczegółów rozmiary z waszymi zanim kupisz!!! Użyj podobne ubrania porównać z wielkością. Dane techniczne: Płeć: chłopiec S, dziewczyny Odzież długość: regularne Styl rękaw: regularne Wzór: Dreamcatcher Styl: zachód Materiał: Mieszanka bawełny Długość rękawa: bez rękawów Pakiet obejmuje:

Nowy Jesień Zima Dla Dzieci Chłopcy Dziewczyny Ubrania grube Drukowania kreskówki Płaszcz + Spodnie Dla Dzieci Sport Garnitur Dla Dziewcząt 2 sztuk odzież Ustawia 1-5ys 100% Nowy i wysokiej jakości Moda Dla Dzieci Chłopcy Stroje Garnitur Projektowanie mody Słodkie Rozmiar: 80 90 100 110 Wzór: Druku Kolor: Jak pokaz obrazu Materiał: Bawełna Można Prać w Pralce Tabela