Tagi: Tanie: 10 sztuk/partia Nowy Przystawki Przycisk Biżuteria Wysokiej Jakości Kryształ Kwiat 18mm Snap Przyciski na Zatrzaski Bransoletka Bransoletki Dla Kobiet, wysokiej jakości 10 sztuk/partia Nowy Przystawki Przycisk Biżuteria Wysokiej Jakości Kryształ Kwiat 18mm Snap Przyciski na Zatrzaski Bransoletka Bransoletki Dla Kobiet, dostawcy Bransoletki celebrytki z Chin
Rozmiar przesyłki 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Kompatybilność Wszystko kompatybilny
Ustawienie typu Napięcie góra
Typ łańcucha Wąż łańcuch
Płeć Kobiety
Styl Trendy
Kształt 's wzór Okrągły
Bransoletki typu Charm bransoletki
Zapięcie typu Homara
Numer modelu ZA893
Metale typu Stopu cynku
Funkcja Nastrój tracker
Materiał Metal
Is_customized Tak
Nazwa marki XINNVER
Grzywny lub mody Moda
Typ artykułu Bransoletki
Snap Button Fit 18mm Snap Bracelet,Ring , Necklace........
Item Snap Jewelry

RM1579448454933457 RoyalBeier 20 sztuk/partia wielu wzór Mixed kolorowe drewna Charms 18mm Snap przycisk Do 20mm Snap bransoletka biżuteria Tylko zatrzaski, nie ma bransoletka zawarte. Tysiące przyciski, dostarczyć losowo Uwaga: należy pamiętać, mamy tysiące pięknych stylów, mix lot co dostarczamy Nie będzie taki sam, jak główne zdjęcia. Jeśli masz jakiekolwiek

UWAGA!!! 1. Minimalne Zamówienie to 7 USD (mix elementów)! zamówienia osiągnie 7 USD lub więcej, można mieszać przedmiotów! zamówień mniej niż 7 USD, trzeba zapłacić dodatkowe 2 USD opłaty przewozowej, albo po prostu darmowa wysyłka Chiny Post Zwyczajne Small Packet Plus dodatkowy koszt wysyłki: Stowarzyszenieosa.org/store/product/Extra-shipping-cost-by-China-post-when-retail-order-amount-15/1133092_1754227523.html 2.

Hurtownie Czarny Lawy Wulkanicznej Kamień Tygrysie Oko Spar turkus 8mm Zroszony bransoletka Dla Mężczyzn Mody osobowości Biżuteria Opis : 100% nowy i wysokiej jakości Długość regulowana Materiał: wosk liny Naturalne czarne czarne wulkaniczne lava stone beads (0.8 cm) Tiger eye Koraliki (0.8 cm) Kolor: jak pokazano Nadaje się dla mężczyzn chłopców Wielki prezent

cechy: 100% nowy i wysokiej jakości dobry wybór na prezent lub dekoracji moda i przydatne akcesoria do sprawi, że piękne. dane techniczne: kolor: Złoto materiał: stop + Rhinestone ilość: 5 Pc rozmiar: około 17 cm + 7 cm ( rozszerzonego łańcucha ) pakiet zawiera: 5 Sztuk/zestaw bransoletki uwaga: 1. Please zrozumieć wyświetlania różnicy